Jump to content
php.lv forumi

algoju php programmētāju


nepateemu

Recommended Posts

Meklēju php programmētāju, kas varētu uztaisīt reģistrēšanās/ ielogošanās sesijas. Ir jau kkadas sagataves, bet laprātāk šo darbu uzticētu kompitentam speciālistam.

 

Visiem interesentiem lūdzu PM atsūtīt ar kādu linku kur var redzēt paveikto .

 

Paldies

Link to comment
Share on other sites

session_start();
$_SESSION['registracijas_sesija'] = "Šī ir reģistrācijas sesija.";
$mainigais = "Šī ir login sesija, kurā ir mainīgais!!!";
$_SESSION['login_sesija'] = $mainigais;

 

Kas tad tev ir par sagatavēm?

Link to comment
Share on other sites

sagatave ir forma kas nav diez ko laba. Esmu skatiijies tuturialus kaa taisiit to regjistrēšanās formu, bet pirmkārt no drošības viedokļa būtu drošāk, ja pieredzējis programmētājs aiztaisītu izplatītākos caurumus otkart nav vairs daudz laika palicis līdz lapas palaišanai un tā ka darbojos vairāk ar dizainu nevis programmēšanu tad vēršos pie speciālistiem.

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs. Nu, izklausās diezgan nopietni (ne pēc 13 gadīga uzņēmēja). Pats gan nevarēšu palīdzēt, esmu pārāk aizņemts ar pats savu darbu (kuru tāpat darīšu tikai tad, kad būs nedēļa līdz deadline :P). Veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

droša ir jātaisa ne tikai reģistracijas forma, bet visa lapa. Var uztaisīt drošu reģistrācijas formu, bet ja tev kaut kur citur lapā būs caurums, tad droša reģistrācijas forma tevi nepaglābs

 

Piekrītu ka visai lapai jābūt drošai un to arī cenšos nodrošināt, bet šeit tieši meklēju kas varētu palīdzēt ar reģistrēšanos formu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...