Jump to content
php.lv forumi

Autorizēšanās no sociālajiem tīkliem


pelmenis

Recommended Posts

Ir visādi sociālie tīkli, kuri var aizstāt reģistrāciju kādā portālā. Kāda jēga reģistrēties, ja var izmantot jau esošu pasi, piemēram, no draugiem/Facebook/Twitter u.c.? Mūsdienu slinkajam lietotājam tiks aiztaupīti pāris lieki klikšķi ar e-pasta apstiprināšanu un visu reģistrēšanos kā tādu, ja vēlme ir tikai atstāt kādu komentāru.

 

Domāju, ka ne man vienīgajam noderētu. Tāpat gan jau ir kāds, kurš visu ir atkodis, tad varētu padalīties ar gataviem skriptiem, kur pietiktu vien ievadīt savu API key un API secret, lai viss notiktu smuki un korekti. Pats esmu ticis galā ar visiem trim, bet esmu iesācējs un man viss paskats ir šausmīgs un ar erroriem (tā kā nedalīšos ar savu veikumu :D ). Esmu izracies cauri neskaitāmiem tutoriāļiem, kur katrs esot vienkāršāks par vienkāršu, bet katrs beidzas ar arvien vairāk erroriem...

 

Ja pareizi esmu visu sapratis, tad mainās tikai: key, secret, url, podziņu dizains un user data. Attiecīgi jābūt gatavam skriptam, kas derētu visiem (respektīvi viens template (ar visām library) priekš dr.lv, viens priekš FB, viens priekš Tw utt.). Man personīgi interesē facebook un twitter autorizācijas, iespējams, ka citiem noderētu arī gmail vai pat tā pati dr.lv pase. Cik no tutoriāļiem nopratu, tad viss ir ļoti vienkārši, tāpēc ja te ir kāds, kuram tas viss patiešām arī ir vienkārši, tad lūgtum publicēt šajā topikā.

 

Paraugs FB un Tw autorizācijām ir pieejams šeit: http://twibbon.com/ (viss ļoti smuki, ērti, nekādas reģistrācijas. ja šīs saites publicēšana uzskatāma kā spams, tad droši moderi var izdzēst)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...