Jump to content
php.lv forumi

Elementārs CMS


KarlisBa

Recommended Posts

Sveiki!

Es te kādu laiciņu noņēmos ar lielajiem CMS - Joomla, Drupal u.t.t, bet, kad jau esmu darba pusceļā man pasaka, ka visam vajadzētu būt latviešu valodā, tai skaitā admin panelim. Tā kā es ikdienā ar CMS'iem nestrādāju, un nav gadījies pašam sev tādu izveidot, un tā kā tas ir vajadzīgs diezgan steidzami, tad jautāju šeit, vai kaut kur var nolādēt kādu elementāru CMS sistēmu, kura būtu pieejama latviešu valodā. Būtībā sistēmā ir vajadzīgas jau šādas iebūvētas iespējas.

 

Reģistrācija, lietotāju pārvalde, lietotāju leveli u.t.t.

Kaut kādu atsevišķu sadaļu pievienošana, kurās varētu ērti ievietot savu kodu.

Un kaut kāda templeitu jeb vizuālās puses pievienošanas sistēma.

 

Respektīvi, ir vajadzīga visai klasiska kaskāde, kurai varētu ērti pievienot savus kodus klāt. Ķipa konveijer tipa lapu platformas.

Link to comment
Share on other sites

Vari mēģināt wordpress. Admin panels ir iespējams latvisks, lietotāju reģistrācijas, leveļi, līmeņi, plugini, custom paša kods, iespēju ir daudz, atkarībā no zināšanām. Ja tev vajag kaut ko ar sociālām iezīmēm, vari izmantot uz wordpress bāzes extened pluginu: budypress.

Edited by foxsk8
Link to comment
Share on other sites

Nu WordPress es jau mēģināju. Būtībā jau ir vajadzīgs ļoti elementārs CMS. Tāds, kuram ir tikai lietotāju pārvalde, un iespēja pievienot jaunas kategorijas. Varētu jau es pats uz ātru roku salikt kopā, bet prasība ir to likt jau uz gatava CMS, jo par vizuālo es neatbildu, kā arī, droši vien, ar domu, ka nākotnē kādam citam būs vieglāk papildināt.

Link to comment
Share on other sites

Nu uz wordpess to visu var salikt, neredzu nekādu problēmu, lai esošās lietas nevarētu salikt.

Link to comment
Share on other sites

KarlisBa: paskati anazana.com, tur ir regjistraacija, lietotaajus var redzeet pa liimenjiem (laigan iisti nez kaadus liimenjus tu iisti domaa), var vietot savu kodu, un designus izveelies kaadus gribi, eerti arii kaadu pamainiit, individuaalo designu ar var uztaisiit, ja klients veelaas.

 

http://webpage.anazana.com/ sheit var piejoinoties anazana.com

Link to comment
Share on other sites

Par līmeņiem es domāju vienkārši lietotāju sadali pēc prioritātēm. Respektīvi - admins, rakstnieks, lietotājs u.t.t - jo tas ir vajadzīgs, lai tiem kodiem, kurus man ir jāraksta klāt, es varētu noteikt, vai pašreizējam lietotājam ir pieeja tādai un tādai sadaļai.

 

EDĪTE:

Evi, tāds variants man jau neder, aizmirsu pateikt, ka CMS man ir vajadzīgs koda veidā uz mana servera, nevis darboties ar to attālināti.

 

EDĪTE 2:

Whu, pielauzu "bosu" ļaut uzmočīt pašam savu ātro CMS - būs bišku virsstundas jāpaņem, jo man riebjas strādāt ar masveidīgām gatavām sistēmām. :D

Edited by KarlisBa
Link to comment
Share on other sites

Cik pieredze rāda, bāzējoties uz nepupulāriem CMS, galvenā CMS autoru peļņa notiek uz klientu supportu, kas ilgtermiņā, CMS izmantotājiem nebūt nav izdevīgi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...