Kemito Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 (edited) Sveiki izmantoju Google Chrome izstrādāto interneta pārlūkprogrammu, bet lieta tāda, ka atverot forumā kādu no rakstiem ( topiku ), parādas sekojoša lieta. Vai tā ir mana pārlūka vaina vai arī, kaut kādu reklāmu lādē, jo lejā pabraucot tik tiešām, kaut kas tiek lādēts. Ceru, ka kāds zina, vienīgi šajā forumā tas tā ir. Kļūda ir tas melnais pleķis ( klucis ) vidū ! Edited January 22, 2011 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Tev tur daudz "melni kluči". Tas ir php.lv/f/ "feature" kodā... Apskaties source... <div id="overlay"></div> Nezinu kāpēc tāds vispār tur ir, bet viņam tur nevajadzētu rādīties. P.S. Es ar TO saskāros, kad saglabāju lapu, lai pēc tam to apskatītu "offline'ā". Ar FireBug noņēmu. =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Vispārībā, kādu nelielu laiciņu atpakaļ, arī iekš php.lv nevarēja ielogoties, betnu tagad viss ir ok. Varbūt kādi foruma update, uzlabojumi notikuši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted January 22, 2011 Author Report Share Posted January 22, 2011 Es runāju par to lielāko, tos pārējos pats uzliku, lai tabu utml. neredz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts