osC Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Nav jau tā ka neko nezinu. Zinu CSS, daudzko arī no HTML. Vienkārši gribu attīstīties ar HTML vairāk. Baigo template no CSS un HTML nesataisīšu bet kautko jau var. :) Gribētu kādu grāmatu ne-iesācējiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Kāda jēga iemācīties nepareizi? ...un pēc tam mācīties no sākuma pareizi? Es, protams, nezinu, cik tā grāmata ir laba, bet Man ir stipras aizdomas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osC Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Ō. Skatos ir arī W3School Grāmatas. Varbūt pamēģināt to. [šeit] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheps Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Pašmācības ceļā noteikti ir jāmācās (Tas ir sliktākais variants, ja nevari atļauties labu privāto pasniedzēju).. Bet, pats galvenais , kā jau te minēja, ir skolveidīgas iestādes, bez tās būs paviršas pamatzināšanas.. Varbūt viens no 1000 var iztikt, bez citu palīdzības, bet pārējie 999 agrāk vai vēlāk, prasīs kādam padomu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 spainis, tu maz to code complete esi rokās paņēmis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 jā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Un pirmo postu šajā tēmā arī izlasīji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snapins Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Visas pamācības var atrast internetā, nav vajadzības pirkt grāmatas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Un pirmo postu šajā tēmā arī izlasīji? uzšķiram grāmatas beigas un iemācāmies kā vajaga un nevajaga darīt, pēc tam lasām pārējo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostz Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 par to gramatu, ko tu ieliki, man vinja majas metajas nekam nederiga, saku it ka tur nekas tads nav, w3 labaaks... protams vienigais, kas man patika tas bija ka ta ir latviski. Vel atceros biju lasijis latvieshu php gramatu, ari bija tiri ta neko kaut kadi bija phpdev.server.lv, kas tads, bet kad apstijos lapa beigta, bet gramatu biblotekas var atrast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osC Posted January 14, 2011 Author Report Share Posted January 14, 2011 Nu labi. Pamēģināšu htmldog vai w3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Blitz labi uzrakstija, jāmācās ir programmēt, valodas apgūsi tikai tādā izpratnē. Nevar sākt ar CSS, neiebraucis HTML. Nu vismaz es nestādos priekšā kā to var. Par valodu vecumu...., pats esmu asemblerī programmējis, laikos, kad kompītim atmiņa bija labi ja tāda, kā tagad telefona simkartei. Tie, kuri ir pamocījušies ar Pascal, forumā dumus jautājumus par nedefinētiem mainīgajiem vismaz neuzdod. Par literatūru būs grūti ko ieteikt, bet PHP latviski man zināma tik viena grāmata,neatceros kā saucas, bet to neiesaku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts