Jump to content
php.lv forumi

Nepieciešams finansiāls atbalsts


laacz

Recommended Posts

  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eu, pacani. Ja vajag servakam OSi, es varu dabūt nullifie Windows 2004 Advanced Server versiju. Karoče zvaniet, sarunāsim. Komjunitī vārdā man nav žēl.

 

 

p.s. te mums ir tie cilvēki, kurus sauc par latviešiem praktiskajiem.

Edited by jb4
Link to comment
Share on other sites

Nupat jau sākšu kļūt rupjš. Šitie puskoka lēcieni. Nu bļin. Nevar normālu produktu šādos apmēros uztaisīt ar cenu 100USD, ja tiek nosegtas visas izmaksas. Tas tikai liecina par izpratnes trūkumu.

Atgādināšu tikai, ka reizēm ar tādu "bzdinkš un gatavs" rodas "lieliska" iespēja nogāzt kādu serveri. Tur ķēde ir tik stipra, cik tās vājākais posms. Iesaku no tādiem uzmanīties, lai arī ja sanāk hostēties tur, kur daudzi hostējas - neko dižu nepadarīsi...

 

Da vispār, katram sava taisnība un sorry - tos kas piedāvā šāda mēroga projektus par 100USD taisīt - tas jau ir nenopietni.

 

M.

Link to comment
Share on other sites

!?!

 

Tas tak nav specpasūtījums, bet gatavs produkts, kuru pērk simtiem cilvēku visā pasaulē. Uztaisīt Lāses piena pakas iepakojumu arī nevar par Ls0.45. Ja kas.

Link to comment
Share on other sites

Atkal izveidojusies viena riktīgi intresanta diskusija :) Te var redzēt ka visās grupās, kopās utt ir dalīšanās, ķipa labējie un kreisējie, bet tas pat ir intresanti.

Pēc būtības daļēji var piekrist abām pusēm, jo no vienas puses skatoties būtu jau smuki, ja visi kopīgi ar pilnu atdevi uztaisītu savu forumu, izklausās jau jauki, bet zinu, ka tas nekad nenotiks, jo jau veselu gadu notiek redizains un vēl atceros kaut kādu tur kopēju projektu, kurš pēc neilga laiciņa izpazuda. Uzskatu, ka diemžēl nav tik daudz tas brīvais laiks, lai kaut ko tādu paveiktu. Tapēc nāksies vien ziedot naudiņu, bet to tik nākamnedēļ un tad kad atbloķēšu savu Ibanka kontu :)

 

PS. Bet no otras puses, neviens atslēdznieks nekad, nevienu nealgos, lai savilktu vannas izstabā trubas

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...