anonīms Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Pašlaik izmantoju esteria.lv un esmu apmierināts, bet viņi piedāvā tikai pakalpojumus sms veidā tikai Baltijas valstīs, kas man jau kādu brīdi neder. Kādi būtu Jūsu ieteikumi par sniedzēju, kas varētu būt pietiekoši labs, gan lv, gan ārpus tās. fortumo neuzticos.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Un kā būtu ar šiem? http://mpakalpojumi.lv/ Protams, no malas neizskatās nekas, bet nu viņi vairāk strādā ar katru klientu unikāli. Vari uzrakstīt uz viņu mailu sev svarīgus jautājumus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ir kaut kāds www.smscoin.ru ir vēl www.paymo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 omg, mpakalpojumi. Nosauca valstis kurās nepieciešami šie epakalpojumi, viņu atbilde. Kopumā abonēšanas maksas varētu sastādīt 10 000 LVL mēnesī. Interese ir? Man vēlāms, lai ir kā esteriā, kur velk savāc kādu procentu no sms... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts