Kurmus Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Sveiciens pašiem labākajiem! Vai kāds nevarētu lūdzu paskaidrot iesācējam, kā izlabot šo kļūdu: The query you are trying to run is invalid Mysql Error Output: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2 SQL Query: SELECT * FROM probid_users WHERE user_id= Šī tēma, tika apspriesta jau TE, bet līdz pozitīvam iznākumam tā arī netiku! Esmu gatavs arī samaksāt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 tev trūkst user_id SELECT * From probid_users where user_id=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Kveriji ir veidoti tā, ka lasot tos arī parādās kāda loģika. Tāpat kā kods. Lūk... Izvēlēties jebkoNo tādas tabulas Kur kaut kas atbilst kaut kam Tā Es kverijus lasu, ceru, ka palīdzēs. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurmus Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 tev trūkst user_id SELECT * From probid_users where user_id=1 Galīgi nav saprašanas kur meklēt! Varbūt vari apskatīties? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurmus Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Galīgi nav saprašanas kur meklēt! Varbūt vari apskatīties? Kur to user_id atrast? Izgāju visiem failiem cauri un nekā :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 (edited) $item_details = $db->get_sql_row("SELECT * FROM " . DB_PREFIX . "auctions WHERE auction_id='" . intval($_REQUEST['auction_id']) . "'"); $quantity = ($item_details['auction_type'] == 'dutch') ? $_REQUEST['quantity'] : 1; if ($item_details['auction_type'] == 'first_bidder') { $max_bid = $item_details['fb_current_bid']; } $user_details = $db->get_sql_row("SELECT * FROM " . DB_PREFIX . "users WHERE user_id=" . $item_details['owner_id']); Acīmredzot $item_details['owner_id'] ir tukšs. Nāksies skatīties, ko satur $item_details iepriekšējā kverijā. Varbūt jau pašā sākumā netiek padots pareizais auction_id un līdz ar to viss tālākais jau ir sekas. Kāds ir plānotais budžets? Varētu uzmest aci. Edited December 12, 2010 by Val Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurmus Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 $item_details = $db->get_sql_row("SELECT * FROM " . DB_PREFIX . "auctions WHERE auction_id='" . intval($_REQUEST['auction_id']) . "'"); $quantity = ($item_details['auction_type'] == 'dutch') ? $_REQUEST['quantity'] : 1; if ($item_details['auction_type'] == 'first_bidder') { $max_bid = $item_details['fb_current_bid']; } $user_details = $db->get_sql_row("SELECT * FROM " . DB_PREFIX . "users WHERE user_id=" . $item_details['owner_id']); Acīmredzot $item_details['owner_id'] ir tukšs. Nāksies skatīties, ko satur $item_details iepriekšējā kverijā. Varbūt jau pašā sākumā netiek padots pareizais auction_id un līdz ar to viss tālākais jau ir sekas. Kāds ir plānotais budžets? Varētu uzmest aci. Neko neesmu plānojis par budžetu, varu iedot piekļuvi. Papēti un nosauc pats! Varbūt būs tik dārga padarīšana, ka jāaizmirst:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberts.R Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Ceru, ka Tev ir skaidrs, ka darbs ir ar datubāzi :) Un lai izvilktu no datubāzes kaut ko specifisku, tad tai arī ir ar pirkstu jāparāda, ko Tu vēlies no pašas datubāzes. WHERE nozīmē to, KUR ir Tavam datubāžu klientam būtu jāmeklē attiecīgā informācija. Šajā gadījumā, lai izpildītu šādu queriju, tad Tev ir jādara šādi: PHP: $user_id = $_REQUEST['user_id']; // Vai nu šis parametrs nāks no formas (POST) vai no address bar'a (GET) $query = "SELECT * FROM probid_users WHERE user_id='".$user_id."'"; $result = myqsl_query($query); $data = mysql_fetch_array($result); echo $data['user_id']; // un citi zvēri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurmus Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 kur man tas kods jāliek? Vienalga pilnīgā nejēgā. Palīdziet lūdzu kāds palaist saitu lai strādā!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 kur man tas kods jāliek? Vienalga pilnīgā nejēgā. Palīdziet lūdzu kāds palaist saitu lai strādā!!! Nu bļāviens! neviens tev nepateiks kur kas jaliek! Ja gribi palaist saitu tad maksā programmētājam un viņš tev visu pabeigs! Ja nē tad mācies no tā ko tev saka! Tev jau visu pateica priekšā! Ja nezini kā izmantot informāciju kuru tev dod tad tu ne tur esi iegriezies... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurmus Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 Nu bļāviens! neviens tev nepateiks kur kas jaliek! Ja gribi palaist saitu tad maksā programmētājam un viņš tev visu pabeigs! Ja nē tad mācies no tā ko tev saka! Tev jau visu pateica priekšā! Ja nezini kā izmantot informāciju kuru tev dod tad tu ne tur esi iegriezies... Nu bet es jau arī piedāvāju samaksāt, tikai neviens neatsaucās lai novērtētu darbu kas būtu jādara un nosauktu cenu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Nu bet es jau arī piedāvāju samaksāt, tikai neviens neatsaucās lai novērtētu darbu kas būtu jādara un nosauktu cenu! zin nekur neredzeju tavu postu kur tu piedavaji kadam samaksat! Tikai atradu iepriekšeja ko tu rakstiji Samaksāt laikam nevarēšu, bet linku apsolu taka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Esmu gatavs arī samaksāt! 1. posts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Neizskatās, ka klients saprot, vai viņš var vai nevar samaksāt. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurmus Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 Neizskatās, ka klients saprot, vai viņš var vai nevar samaksāt. =) Ja kādam būtu interese, būtu painteresējies kas ir jādara un cik viņš prasa par padarīto darbu!!! Savu problēmu es izklāstīju liekas, ka skaidri! Es no tā neko nesaprotu un tāpēc griezos pie speciālistiem, bet te sanāk, ka esmu iegājis tirgū! No malas var saprast, ka interese ir tikai postus rakstīt! Diemžēl, konkrētus piedāvājumus neesmu saņēmis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts