vitao.web Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Labdien! Izmantoju līdz šim šādu kodu: <?php foreach($categories as $cat){ echo "<option value='{$cat}'>{$cat}</option>"; } ?> Tagad radās vajadzība panākt to pašu, bet ar check box, kā to varētu panākt. Varbūt kādu piemēru varētu parādīt? Un vispār vai tas būtu labs veids? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 (edited) <?php foreach($categories as $cat){ echo "<input type=\"checkbox\" value='{$cat}' />{$cat}"; } ?> Tu domāji šādi? Par pareizību, labestību nemācēšu teikt ! Manuprāt tas nekas traks nav, ja ciklā izvadi attiecīgus boxus, pēc vaidzības. Edited December 3, 2010 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Tu tak pats zini vai tas tev der vai nē...parādi kas tev nesanāk un tevi palabos. Nav nekāda jēga rakstīt priekšā, jo šo tu noteikti pats vari izdomāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 Ak mans dievs! Es tā arī biju rakstījis tik man (')(") nebija pareizi, kaut kur, kā rezultātā domāju, ka daru nepareizi. Jāiemācās debugot un errorus lasit... :( Pašam kauns tagad :( Paldies visiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Nu redzi, kamēļ skrien, bļauj apkārt? Kodā ir jāskatās vairākkārt, lai atrastu kļūdu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 Nu redzi, kamēļ skrien, bļauj apkārt? Kodā ir jāskatās vairākkārt, lai atrastu kļūdu ! Tā jau vien ir :) Turpmāk būšu nedaudz pacietīgāks ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts