Copy Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Sveiki! Būšu godīgs un teikšu kā ir ... web lapas taisu jau vairākus gadus, bet godavārds nekad dzīvē nav bijusi darīšana/saskarsne ar Paypal maksājumu sistēmu. Lieta tāda, ka lapā, lai notiktu darījums, ir poga, pēc kuras nospiešanas tiktu veikti tālākie darbi ar Paypal (kuriem man nav ne mazākās nojausmas kā darboties). Tapēc jautājums tiem, kas ar Paypalu ir darbojušies jau iepriekš, kur man smelties informāciju kādu? Nemeloju, šeit forumā meklēju, bet neatradu ko vaidzēja ... Varbūt tas kas zin var ieteikt kautko, vai tā ir dokumentācija, ieteikums kā tāds, gatavs skripts u.t.t. Uzklausīšu jebkuru viedokli, kritiku, lamājumu. :) Tad otrs jautājums ir par testēšanu, ja man izdodas piedabūt Paypalu strādāt, kā es viņu notestēšu? Nevēlētos kautkā katru testa variantu dēļ maksāt vienu eiro dēļ testa. Viņiem nav kāda testa lapa tam domāta, kur var notestēt? Jebkurā gadījumā, vēlētos dzirdēt variantus/veidus/risinājumus kā šo pasākumu piedabūt pie dzīvības! Jau iepriekš liels paldies par atvēlēto laiku. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Vai prātīgākais nebūtu griezties pie paša paypal? https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/bizui/IntegrationHub-outside Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Paypal integrācija tiešām nav nekas sarežģīts, vajag tikai palasīt dokumentāciju šeit. Vienkāršākais variants būs Express Checkout. Ar paypal testēšanu arī nav nekādu problēmu, tam ir paredzēta paypal testa vide kurā var izveidot speciālus paypal kontus un ar tiem testēt integrāciju ar paypal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Ja vajag iekļaut arī karšu norēķinus, tad būs jāņem paypal website payment pro, papildus fīčas maksās 30 zaļos mēnesī. Testācijai, uzliec kaut vai vienu centu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 arī website payments pro var testēt ar paypal sandbox vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Kā tad ir LV var pieslēgt paypal ar karšu maksājumiem? (ievadi kretīdkartes info etc.) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) briedis: Jā, var. Vispār jau tikai parastā veidā paypalim ir tie valstu ierobežojumi, katrai savādāk, bet ja tu sāc maksāt par pakalpojumu, tad tas ir pieejams bez limitiem. Edited December 2, 2010 by foxsk8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts