amaretto4u Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Kādi ieteikumi / komentāri automašīnu nomas programmai http://crms.a4u.id.lv Client: demo Username: demo1 Password: demo1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 1.back poga nesancee. 2.dizains diezgan vājš 3.cepums tev par smuko loading 4.pazinojumu par saglabasanu es pedeja bridi ieveroju :/ cmon.. nedaudz lielaku un krasainaku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 (edited) Uzmetu aci uz 1min un divas lietas: - nemainaas adrese darbojoties ar lapu. Iesaku mainiit adreses kaut kaa taa {SITE_URL}#vestules {SITE_URL}#home {SITE_URL}#noslodze - veestules atljauj XSS (un HTML) Edited November 22, 2010 by rATRIJS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Priekš kam ir vajadzīgi divi "username" lauki loginlapā? Tb ar ko atšķiras klients no lietotāja? :) Ja vienam lietotājam var būt vairāki klienti vai otrādi, tad to ir jātaisa lietotājam "neredzot". Tb es ar garantiju varu teikt, ka cilvēki regulāri jauks lietotāja vārdu un klienta vārdu, kā rezultātā tev būs nejēdzīgs apjoms ar "netieku iekšā" tipa kļūdu ziņojumiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 dizains - tas tomēr cik noprotu ir jauns projekts nevis 2006 gada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uldis Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Diemzel es ar savu 10.6 Operu ieksa netieku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaretto4u Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 Priekš kam ir vajadzīgi divi "username" lauki loginlapā? Tb ar ko atšķiras klients no lietotāja? :) Ja vienam lietotājam var būt vairāki klienti vai otrādi, tad to ir jātaisa lietotājam "neredzot". Tb es ar garantiju varu teikt, ka cilvēki regulāri jauks lietotāja vārdu un klienta vārdu, kā rezultātā tev būs nejēdzīgs apjoms ar "netieku iekšā" tipa kļūdu ziņojumiem. Otrādāk - klientam (Uzņēmumam) vienmēr ir vairāki Lietotāji. Problēmas ar trīs laukiem pagaidām nav bijušas. Cik noprotu no pārējiem, tad pie dizaina tiešām jāpiestrādā kārtīgāk :/ Paldies visiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Vienkārši savā pusē glabā kuram klientam (uzņēmumam) ir kurš lietotājs un neprasi to ievadīt pie autorizācijas. Tas ir lieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts