mypoint Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Lieta tāda, ka mēģinu piedabūt lightbox pie dzīvības, bet viņš man negrib strādāt .php failā, bet .html failā strādā. Linki uz .js norādīti pareizi! Man .php failā viņš atver bildi vienkārši, tāpat kā iekopējot bildes linku! Netieku gudrs te. p.s. Atvainojos, ja nepareizajā kategorijā iepostoju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rincewind Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Pamaz informācijas. Nestrādājošā lapa no interneta redzama ir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mypoint Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 (edited) Nav! Tagad notestēju. Man lightbox stāv /lihghtbox/js /lihghtbox/css iekš .php faila nestrādā, bet ja /lightbox ielieku .php failu, tad viss strādā! Ieliku .html failu tur kur stāv .php fails un viss strādā .html bet .php ne! Edited November 11, 2010 by mypoint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mad182 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 (edited) Skaties vien vēl vai visur ir ceļi pareizi. Faila paplašinājumam tur nav nekādas nozīmes. Ja grūti izsekot līdzi visiem ceļiem, tad visvienkārsāk, lietojot firefox, atver lapu un nospied ctrl+u, un tad lapas kodā uzklikšķini uz js un css failu adresēm (src, href). Ja pārlūks atver failu, tad ceļs ir pareizs, ja 404. kļūda, tad skaties, ko īsti tas pieprasa un regulē vēl. Edited November 11, 2010 by mad182 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Turecky Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Vēl pie FF ieteiktu pielikt tādus addonus, kā WEB Developer un Firebu. Firebug ir laba fīča, kā NET, kur var paskatīties, kas ielādējas un kas nē, kad tiek pieprasīta lapa. Tad arī var ātri saprast vai visi ceļi ir pareizi un vai viņš atrod visus nepieciešamos failus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mypoint Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 (edited) Nelietoju FF, bet ceļi ir pareizi, jo OPERA atvēra failu kuras linku kopēju no sources iekš OPERAS ! O, atradu kļūmi, kapēc nestrādāja! Lieta tāda, ka jquery kurš attelo Twitter ierakstus konfliktēja ar lightbox .js . Tapēc nācās izšķirties par labu lightboxam! Edited November 12, 2010 by mypoint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mypoint
Lieta tāda, ka mēģinu piedabūt lightbox pie dzīvības, bet viņš man negrib strādāt .php failā, bet .html failā strādā. Linki uz .js norādīti pareizi!
Man .php failā viņš atver bildi vienkārši, tāpat kā iekopējot bildes linku!
Netieku gudrs te.
p.s. Atvainojos, ja nepareizajā kategorijā iepostoju!
5 answers to this question
Recommended Posts