Mr.Key Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Vienā topikā, kur tika aizskartas attēlu autortiesības, jau ieminējos.. Tātad, tāda lieta.. ja jūs klausāties radio, tad padomājiet LABI! :) Runājot par bildēm, tas jau vēl ir sīkums. Vēlāk iemetīšu netēmā, kur Latvijas Radio studijā bija AKKA/LAA pārstāvji, kas skaidroja, ka ja darba laikā klausās radio, tad ir jāmaksā par licenci. PAT TAD JA JŪS STRĀDĀJAT MĀJĀS (mājas birojā)! Jo, klausoties radio/mūziku, jums pieaug produktivitāte, un jūs veicat komercdarbību... Tagad viņi plosās pa reģioniem un ņem mazos kantorus pie dziesmas. P.s. Lapa ir ok. http://www.latvijasradio.lv/program/1/2010/10/20101028.htm (9:07) Edited November 2, 2010 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Šeit ir interesanta diskusija par to pašu tēmu: http://www.eoz.lv/showthread.php?t=24387 - ka AKKA/LAA prasa nodokļa maksāšanu, ja tu klausies radio darba vietā. Links iz tā topika: http://www.financenet.lv/zinas/349973-grib_sakartot_noteikumus_par_muzikas_atskanosanu_veikalos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maris-S Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Es īsti nesaprotu viņu loģiku. Tur īstenībā jebkurš radio ir nopircis atbilstošo mūziku un samaksājis par to, lai varētu to atskaņot publiski. Kāpēc tad AKKA/LAA ir vēlēšanās paņemt naudiņas par lietām kuras jau ir apmaksātas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Kāpēc tad AKKA/LAA ir vēlēšanās paņemt naudiņas par lietām kuras jau ir apmaksātas? Tāda ir parazītu daba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Es personīgi jau dzirdot to nostādīto intonāciju, iedomājos, kā sajūtas tie, kam ar viņiem jāstrādā un, nedod dievs, jāaizstāvas... :( Briesmīgi, vispār. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 A pēc šitāda principa AKKA nevar piesieties 90% autobusu/tramvaju/mikriņu šoferiem, kas klausās radio darba vietā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Tas ir totāls sviests. KAKA/LAA jau sviestu laiž. Pēc tādas loģikas, ja esmu koncertā, man ir jāmaksā papildus nodokli par to, ka es klausos mūziku? To kantori ir JĀLIKVIDĒ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Apņemos pierādīt ka mana produktivitāte no radio krīt. Ar radio 2,8 koda rindiņas minūtē, bez- 4,11! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Apņemos pierādīt ka mana produktivitāte no radio krīt. Ar radio 2,8 koda rindiņas minūtē, bez- 4,11! Ir laiks pieprasīt kompensācijas no AKKA/LAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ir laiks pieprasīt kompensācijas no AKKA/LAA Viņi jau nekādu atbildību ne par ko nenes, kasieri un rēķinu izrakstītāji. Bet nu dikti jocīgs formulējums. Ja man piemēram netālu no biroja būtu maiznīca no kuras nāktu visas patīkamas smaržas, man ko, maiznīcai būtu par kaut ko jāmaksā? Ja tā, tad es tūlīt uz visām ielām salikšu gaisa jonizētājus un no visiem naudu kāsīšu (ja viņš veselīgāk brīvo laiku pavada tad tak arī strādā labāk). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Vēl jau var tā, ka nostājies pie AKKA/LAA logiem. Kā kāds darbinieks uz tevi paskatās, tā pieprasi kompensāciju, par tavas vizuālās informācijas izmantošanu darba efektivitātes paaugstināšanai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Šodien VID pabiju, kamēr gaidīju garajā rindā varēju mierīgi dzirdēt skanām radio pa visu viņu biroju. Nez vai viņi nodokli samaksāja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Viņi jau nekādu atbildību ne par ko nenes, kasieri un rēķinu izrakstītāji. Bet nu dikti jocīgs formulējums. Ja man piemēram netālu no biroja būtu maiznīca no kuras nāktu visas patīkamas smaržas, man ko, maiznīcai būtu par kaut ko jāmaksā? Ja tā, tad es tūlīt uz visām ielām salikšu gaisa jonizētājus un no visiem naudu kāsīšu (ja viņš veselīgāk brīvo laiku pavada tad tak arī strādā labāk). Par šito bija pasaka laba - iznāk maiznieks un sāk lamāt pie tās stāvošo cilvēku, par to, ka jāmaksā. Šim naudas nav, tāpēc maiznieks saka, ka būs pēriens. Par ko šis saka - "labi, per manu ēnu". :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Interesanti, paši KAKA/LAA klausās radio savā birojā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Fufelis tas viss ir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts