Jump to content
php.lv forumi

Būvēju, būvēju, beigās sabūvēju::):):)


Recommended Posts

Lapa jau nekas dižs,sāku pirmdien, pabeidzu vakar, bet enīvei,

Pašam līdz galam nepatīk izkārtojums, bet labprāt uzklausīšu domas.

E-works

 

Lai nebūtu jautajumu, kāpēc logo tik liels, visa doma bija nevis spiest uz saturu, bet, lai logo paliek atmiņā.

Edited by script
Link to comment
Share on other sites

Dizains ir OK, tik taas pogas zem portfolio nepatiik paaraak. Nav smuko URLju. Nesaprotu kaadeelj ir tik daudz JS biblioteeku (jQuery + spraudnji), jo neredzu kur taas visas tur vareetu tikt izmantotas. Veel lapa dazhi netabulaari dati ir buuveeti ar tabulaam.

 

Tas taa aatri uzmetot aci...

Link to comment
Share on other sites

Izskatās glīti.

Ņemot vērā, ka lapa izskatās nopietna, tad nākošais jautājums:

Vai tie visi biznesmeņi utt ir ar CC licencēm, un ja nē vai ir nopirktas to rādīšanas tiesības? (nepiekasos, vienkārši - bieži esmu redzējis, ka cilvēki par šīm lietām mūsu platuma grādos i nedomā, bet pēc tam uzņēmums, kam lapa uztaisīta dabū strēbt ārā par nesamaksātām licencēm - tādēļ gribētos būt patīkami pārsteigtam par tālredzīgumu :D)

http://www.tineye.com/search/f28122bdefc642d960f6ccc1bda328f6464a3891/?page=2&sort=score&order=desc

Link to comment
Share on other sites

Par bildītēm piekrītu Aleksejam, ja tās ir nopirktas, tad ir ok, bet ja dizaineris ir vienkārši kaut kur atradis internetā un nokopējis bez atļaujām var sanākt problēmas. Parasti jau vienkārši pieprasa samaksāt par nesankcionētu attēlu izmantošanu un tā pieprasītā summa ir nu ļoti lielāka par pirkšanas cenu.

 

Par pašu lapu, izskatās labi, tikai viena lieta uz ātro apskatot neiepatikās, augšējā daļa ir pārāk liela, ne tikai lielais logo, bet menu arī, tagad ir tā ka pārslēdzoties pa sadaļām lielākā daļa satura ir kaut kur lejā, pie tam tas ir uz normāla monitora, uz platekrāna tas izpaudīsies vairāk.

 

Šai lapai nav aktuāli, bet dažreiz ir vērts padomāt par fona un satura krāsām, tagad ir gaiši burti uz tumša fona, daudz lasot nogurs acis, bet tā kā lasāmvielas ir samērā maz, šoreiz tādu lietu var ignorēt.

 

Tās tādas lietas pie kurām varētu vēl piedomāt, ja ir vēlēšanās, bet visumā lapa ir ok.

Link to comment
Share on other sites

Thx par domām, es jau ar domāju, ka varētu to tekstu uzraut augšā, un kautkā to portfolio daļu sagriezt vai pacelt, bet varbūt vispār visu pārtaisīšu. Logo ideja vispār arī nav zagta, bet gan izštukota no nulles. Un vispār jau tur zagts nav nekas:)

 

Par cursor ideja arī nav slikta(LOL), bet es tagad izštukoju, kā uzlabot lapu, skatamies izmaiņas, kad pateikšu:):)::):) tb kad būs garīgais un laiks to darīt.

Edited by script
Link to comment
Share on other sites

Runājot par bildēm, tas jau vēl ir sīkums.

 

Vēlāk iemetīšu netēmā, kur Latvijas Radio studijā bija AKKA/LAA pārstāvji, kas skaidroja, ka ja darba laikā klausās radio, tad ir jāmaksā par licenci. PAT TAD JA JŪS STRĀDĀJAT MĀJĀS! Jo, klausoties radio/mūziku, jums pieaug produktivitāte, un jūs veicat komercdarbību... Tagad viņi plosās pa reģioniem un ņem mazos kantorus pie dziesmas.

 

P.s. Lapa ir ok.

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Dizains itkā ok, bet tos pakalpojumus varēji saveidot horizontalā menu, jo piemēram verot vaļā kādu sadaļu, man atkal ir jāskrolē uz leju, jakliko un atkal jasrkolo.

 

Butu ok, ja tie darbi butu salikti ari horizontali, tabos, un pirmais aktivais tabs butu web izstrāde un pec tam klikojoties mainas kontents. Es vismaz tā būtu veidojis.

 

Ari linku formātu es veidotu savādāk, lapa.lv/musu-darbi/ lapa.lv/seo-pakalpojumi/

 

Prasītos to kantakinformāciju izcelt vairāk, pielikt vienkārši klāt kāds ir mails un telefons, jo es piemēram neizmantoju outlook, etc, tad man ir jāspiež kontakti, vai no redzamā linka ir jāsazīmē, kāda tad ir mail adrese, sīkums, bet tomēr. Pie kontaktiem arī prasās skype, klientiem patīk ātra uz sitienu komunikācija.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...