gunmetal Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Sveiki! Man ir jautājums. Tātad tā, man ir nepieciešams kods caur kuru man būtu iespējama šāda funkcija. Piespiežu aiziet un sākas laika atskaite (piem 20min) es varu atjaunot to lappu, ieslēgt jaunu un atnākt atpakaļ, bet laiks iet uz priekšu, kā pienākas, un beidzas noteiktajā laikā! Es biju dabūjis tādu kodu, tikai problēma, ka atjauno saitu kods sāk skaitīt no jauna ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 šo kodu uzrakstīt būs ļoti grūti: session_set_cookie_params(1200); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 Labi aizmirstiet! :D Man labāk noderētu šāda pamācība: Kā var izmantot datubāzi, ja man vajag lai katru stundu pieskaita +1 punktus katru stundu! vienalga vai ir, vai nav lietotājs online tiešām noderētu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemakuphp Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 cron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 em kas cron? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) em kas cron? :D CREATE EVENT e ON SCHEDULE EVERY 1 HOUR DO UPDATE tabula SET punkti=punkti+1 WHERE 1; MySQL new event, pats gan mēģinājis neesmu. Edited October 23, 2010 by Rincewind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 es tā ilgi domāju un nesapratu kā to kodu ievietot saitā :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 es tā ilgi domāju un nesapratu kā to kodu ievietot saitā :D Var vienreiz palaist query no jebkuras lapas (mysql_query("CREATE blablabla...");) un ja nostrādā, kodu izdzēst. Saitā tas nav vajadzīgs, events izveidojas datubāzes galā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 a man kartam lietotājam var būt cits punktu skaits stundā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 a man kartam lietotājam var būt cits punktu skaits stundā Kur problēma? Informācija par to cik punktus katram stundā dot glabājas tajā pašā tabulā? Ja tev piemēram ir tabula ar 3 laukiem 'user_id','punkti','punkti_h' (punkti_h - cik punktus dot stundā) tad query kas katram lietotājam pieskaita viņa punktu skaitu ir tāds: UPDATE tabula SET punkti=punkti+punkti_h WHERE 1; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 Tur nav tā problēma problēma ir kad teici Var vienreiz palaist query no jebkuras lapas (mysql_query("CREATE blablabla...");) un ja nostrādā, kodu izdzēst.Saitā tas nav vajadzīgs, events izveidojas datubāzes galā. un ja nostrādā, kodu izdzēst Bet katram taču var būt cits skaitlis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Bet katram taču var būt cits skaitlis Nu ja, 'punkti_h' katram lietotājam var būt citāds. Tas query katra lietotāja 'punkti_h' vērtību pieskaitīs klāt pie tā paša lietotāja 'punkti' vērtības. Uztaisi testa tabuliņu un pārliecinies pats. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 ew a šādi būtu pareizi $get = mysql_query("CREATE EVENT e ON SCHEDULE EVERY 1 MINUTE DO UPDATE members SET punkti=punkti+1 WHERE username = '$logged[username]'"); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 Wnk šis nedarbojas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ew a šādi būtu pareizi $get = mysql_query("CREATE EVENT e ON SCHEDULE EVERY 1 MINUTE DO UPDATE members SET punkti=punkti+1 WHERE username = '$logged[username]'"); Kas tas par $logged[username]? Eventi darbojas uz MySQL servera, viņiem nav nekādas nojausmas par apačiem, php, sessijām un kukijiem. Tikai tabulas. Katru stundu pievienot punktus visiem viņi var, katru minūti aktīvajiem jūzeriem nevar. To taisi ar PHP līdzekļiem, bez eventiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts