wisherr Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 (edited) Sveiki, mans 1. posts šajā forumā :) Būtībā mans 1. projekts saistībā ar web programmēšanu.. un php.. utt. tad nu man ir tas saits +/- kaut kāds. bet es vēlējos main sadaļā (pa vidu, kur visi news) ievietot savu atrasto koda gabalu ielikt. Koda jēga - izveido tabulu ar kalendāru, un, ņemot ierakstus no datu bāzes, attiecīgajos datumos parāda konkrēto notikumu. http://codeviewer.org/view/code:12e7 namespace labā, kodu ieliku priekš parādīšanas citur :) Nu.. lai savu kodu tur ieliktu, es izmantoju wrapperi. it kā viss strādā. 1. jautājums - vai es to savu koda gabalu izmantoju pareizi ? - varbūt tas ir jāliek kaut kur citur un kaut kā citādāk ? (modules, plugins, nezinu, vēl kaut kā). Līdz šim no joomlas sapratu neko. un 2. jautājums - ja jau esmu savu koda gabalu šādi ielicis - kā ir ar to, ka viņš konnektējas klāt datu bāzei? Vai ta nav tā, ka viņš jau ir piekonektējies klāt/ nesaprotu.. Varat arī piedāvāt kādu lietderīgu linku :) Edited October 19, 2010 by wisherr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts