Jump to content
php.lv forumi

MS Excel&Php


Sandis

Recommended Posts

Pirms dzeram alinju, veel viens jautaajiens!

Vai kaads nav saskaaries ar klienta veelmi adminstraacijas daljaa pievienot xls dokumentu-vaardusakot, apmeeram taa - klients caur administraacijas dalju veelas pievienot sadaljai "Finanshu paarskats" pievienot xls failu, apskatiities kaa tas izskatiisies lapaa, redigheet turpat logaa...?! Vai kaadam buutu pieredze shaada jautaajuma realizaacijaa - padalieties, luudzu!

Link to comment
Share on other sites

Joprojām nav skaidrs, ko tu gribi panākt. Ja vienkārši izlikt, nu, piem. līzinga kalkulatoru, kurš ir realizēts Xcelī, tad var vienkārši iedot linku ux xls (tāpat - pps, word, pdf) un cerēt uz to, lai klientam būtu att. programma kura atvērs to padarīšanu tieši pārlūkā kur tad lietotājs varēs paspēlēsies un saglabāt dokumentu - pie sevis. Ja gribi, lai klienta izmainīts dokuments saglabājas uz servera, tad kā jau teicu, ir gluži smagi Microsoft risinājumi, vai arī jātaisa "kalkulācijas interfeiss" pašam, e.g. inputā pirkuma summa, iekš php tiek saņemts $_POST lauks, no tā aprēķināts procents un izvadīts kā atbilde.

Link to comment
Share on other sites

Situacija tada - klients grib, lai CMS sadaljai "Finanses" grib pievienot tabulu no MS Exel faila (kaa to panaakt - vienalga, galvenais, lai darbojas), savukaart lietotaajs publiskajaa lapaa var nopeetiit to, kaa web tabulju. Dzirdeeju risinaajumu, ka var no MS Excel faila eksorteet datus teksta faila formaataa un tad to vienkaarshi pievienot caur "Browse"... itkaa vienkaarshi izklausaas...tagad jaakjeras tam klaat!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...