reiniger Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Sveiki. Man ir tikai nepieciešams uzzināt labāko variantu. Vienvārdu sakot no lapas tiek veidots Report un ar PHPEXCEL tiek saglabāts .xls fails uz serveri un tad uzreiz klientam ir iespēja uzspiest download un tad tas fails vairs uz servera nav nepieciešams. Lieta ir tāda ka to failu vajag tikai uz to momentu, jo atskaite var mainities ik pa minūtei. Mana doma ir saglabat failu nosaukumu ar laiku hh.mm.ss_asdf (piemēram 08.24.43_qwerty). Un tad ar cron palīdzību teiksim ik pa 10 min pārbauda, ja fails ir vecāks par 10 min tad to izdzēš. Vai ir kāds cits labāks risinājums? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 A tu negribi veidot failu Report nospiešanas laikā un faktiski neseivot to uz servera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 domāju, ka tas ir gana labs un vienkāršs risinājums. Vienīgi unixā esošajam FINDam minimālā vērtība ir diena. Ja tas ir OK, tad: /usr/bin/find /atskaites/ -type f -ctime +1d -exec /usr/bin/rm -f {} \; Ja vajag minūtes, tad ar shellu vien man nepietika. Man ir ±tā: #!/usr/bin/perl use File::stat; use FileHandle; my $filelist=`ls /atskaites/`; my @fla=split(/\n/,$filelist); for $i (@fla) { my $fh = FileHandle->new("/atskaites/$i", "r"); my $timestamp = stat($fh)->mtime; my $starpiba = time()-$timestamp; if($starpiba > 600){ `rm -rf /atskaites/$i`; } } Use at your own risk (~; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniger Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 (edited) A tu negribi veidot failu Report nospiešanas laikā un faktiski neseivot to uz servera? Vai tad es varu ar PHPEXCEL izveidot failu bez saglabāšanas uz servera un zem download pogas atļaut to atvert? Man bus Linux serveris. Sava varianta es ar php to daritu: $Time = explode('_','08.24.43_qwerty'); $Time = explode('.',$Time[0]); echo $Time[0].':'.$Time[1].':'.$Time[2]; Iegustot laiku un tad parbaudu vai ir vecaks tads izdzēšu! Edited September 15, 2010 by reiniger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Vai tad es varu ar PHPEXCEL izveidot failu bez saglabāšanas uz servera un zem download pogas atļaut to atvert? Var padomāt, ka PHPEXCEL ir vienīgais tūļis, kurš veido xls failus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniger Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 Vienkārši PHPExcel esmu jau izveidojis atskaites. Nu tad būs japaliek pie mana varianta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Vai tad es varu ar PHPEXCEL izveidot failu bez saglabāšanas uz servera un zem download pogas atļaut to atvert? Tev nevajag vispār failu veidot. Kad nospiež download pogu, tad to linko uz skriptu, kurš ieliek vajadzīgos headerus un outputā uzreiz padot dokumenta saturu. Konkrēti neesmu lietojis šo bibliotēku, bet esmu 100% pārliecināts, ka ar viņu var outputot saturu uzreiz buferī. Skaties dokumentācijā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts