archux Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Sveiki visi php-ieši. te gan sen neesmu bijis, bet ko varu pateikt labu to varu. No Jums visiem vienmēr kādu gala rezultātu (secinājumu). :) Tā tad šodienas jautājums ir tāds: Kāda sms pakalpojumu sniedzeju Jūs man ieteiktu, un ko Jūs maz man sakāt par smsdata.lv. Cik vini uzticami ir? Kādi vispār labi varianti? Kur ir normāli pieejams support? Kuri daudz maz atbild, kad tu vinus mekle? utt.. nu jautājumi +/- skaidri Jau iepriekš paldies par atbildēm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 ir saskarsme ar esteria. it kā nav ne vainas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 papētīju to esteria, nu ta pārāk nepatīk, bet izmantot varētu... kādi vēl argumenti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Labākais pakalpojumu sniedzējs, ar ko ir nācies strādāt, manuprāt, ir text2reach - tehniskais risinājums labs (XML) un vispār nekādas problēmas nav bijušas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurix Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Nekur neredzēju text2reach cik % savāc viņi un cik tiek man no sms? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 https://partners.text2reach.com/sms/#it_menu_1 šitie cipari laikam tevi interesē... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts