Jump to content
php.lv forumi

paypal


yeahz

Recommended Posts

Esmu nonācis pie problēmas - paypals, nekad neesmu nevienu skriptu tam licis, tāpēc nav ne jausmas kā lai to labāk izdara. Ir 3 STEPi: pirmais ir datu ievadīšana par sevi, otrajam vajadzētu būt kaut kā paypalam - pogai, vai inputiem, es nezinu, tāpēc jau prasu, un trešais solis ir confirmation, kurā tiek parādīts kaut kāds paldies, ka samaksājāt. Kā to visu realizēt? Esmu skatījies tutoriāļus par paypal samaksāšanu, īsti nesapratu to principu (kā lai samaksā visu korekti + pēc tam parāda to 3. step - confirmation).

 

Varbūt vajag izmantot kādu citu metodi, kura nav ar 3 soļiem?

Edited by yeahz
Link to comment
Share on other sites

Viss ir pavisam vienkārši.

 

1. Tu izveido formu, kur cilvēks savada savus datus, klienta dati.

2. 2 solis, kaut kāds tur confirm.php savāc formas datus, ievieto tos mainīgajos, un kaut kur tev ir paypal poga, kuru nospiežot, tu paypalam padod informāciju par pircēju, no confirm.php, reāli var padod Vārdu, Uzvādu, e-pasta adresi, vēl dažādu papildus informāciju.

3. Pēc pogas nospiešanas, cilvēks tiek redirektēts uz paypal, kur ir jau klienta dati. Paypals piedāvā, vai nu maksāt ar kredītkarti, vai izveidot jaunu paypal useri, vai izmantot jau esošo paypal pogu.

4. Tālāk kad klients ir samaksājis, paypalā var nodefinēt, ka pēc veiksmīgas maksāšanas, klients tiek redirektots atpakaļ uz lapu. Paypals uz lapu padod teiksim kaut kādus datus. yes.php?statuss=1, kur tu, izvadi paziņojumu, if statuss 1, show "Paldies par pirkumu". Un viss.

 

Šeit kaut kāds koda piemērs:

 

Kods

 

Nu cerams, ka kaut kas kļuva skaidrāk, vienkārši nemāku tik easy paskaidrot.

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau paypal ir baigi neizdevīgs, atkarībā kā uz to skatās. Savā ziņā ir ērta norēķinu, naudas saņemšanas sistēma. Bet komisijas maksas ir lielas. Man te pašam nācās saņemt naudu euro, pēc tam uz lv, un vēl par pārskaitījumu uz karti. Klientam par sūtīšanu arī paņema komisiju, tad nu visu kopā rēķinot uz 2 sūtījumu reizēm, paypals iekāsa ap 10 Ls. Un tas ir tikai no minimāliem naudas darījumiem.

 

Tieši tā, Latvijai vēl nav ieviesta maksāšana ar karti, bet teiksim UK, Ireland, utt... tur ir.

Link to comment
Share on other sites

A kam izvēlēties tieši maksāt ar karti. Reāli vidējam interneta lietotājam ir ibankas, līdz ar to webā vari integrēt Banklink un miers. Diezgan ērti risinājumi, protams, ir kaut kāda daļa no peļņas, jāmaksā par pakalpojumu, bet nu jāskatās, kas tiek tirgots un vai tādas banku fīčas ir izdevīgas, atmaksājas. mpakalpojumi.lv - ir gan sms, gan arī banku iespējas.

Link to comment
Share on other sites

Es ar PayPalu no savas Visa Classic maksāju visur kur, un nekādi 30$ mēnesī man nav jāmaksā.

pilniigi piekriitu, ne paarak lielaam suumaam der arii 'VISA Electronic' , papals panjem tiiros sikumus saliidzinot ar LR bankam ..

no 10$ kutkaadi paris centi, sliktk ir tad ja ir Latu konts, un shmais tiek nokonverteets uz USD -> bankaam kurrs sadam operacijam ir vienkarshi darstisks ..

--

Piedevam to paypal naudu var arii nenjemt araa, bet pirkt uzreiz preces ;)

buus krietni izdeviigak ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...