ziemelis Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Sveiki, man ir padomā izstrādāt lapu, kurā ir nepieciešams: 1. ienākošais epasts uz: piemers1@manalapa.lv 2. DB: (ID, UID, FakeEmail, RealEmail) 1 1 piem1@manalapa.lv john@gmail.com Tiek nolasīts RealEmail (Select RealEmail from emails WHERE FakeEmail = 'piem1@manalapa.lv') 3. Epasts tiek saglabāts saita DB 4. E-pasts tiek aizsūtīts uz RealEmail laukā figurējošo E-pastu Pie kā man vajadzētu ķerties klāt lai šo panāktu Linux serverī? (hostingā būtu nepieciešams) Varbūt kādam ir kas līdzīgs veidots iepriekš, vai ir kādas norādes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Ir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemelis Posted August 23, 2010 Author Report Share Posted August 23, 2010 (edited) Ir. Tas nebūt nav tas, kas nepieciešams, tevis dotie pagaidu e-pasti man vajadzīgas norādes epasta sistēmas izveidei, kur cilvēks var atbildēt(reply) epastam kas nācis no lietotāja UID:1 epastam : piemers1@manalapa.lv, pa taisno no epasta un tas nonāks john@gmail.com kontā tik cau starpnieku, lai nezinātu īsto lietotāja epastu , ja tik tad nav jāraksta savs e-pasta serveris no jauna :D Edited August 23, 2010 by ziemelis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Imho jebkurš saprātīgs serveris piedāvā meilu redirektēšanas fīču. Tur itin nekas nebūs no jauna jāraksta, tik nedaudz jāpiekonfigurē un viss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts