Faks Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) $nn = array ('N1N','N2N','N3N','N4N','N100N'); $k = array (); for ($n = -4; $n > ($k = 0); $n--) { echo $n; } foreach ($nn as $k) { echo $k.','; } Lietas ir sekojosa es ar foreach nomainiju mainigo uz citu bet ar ciklu for es velos izvadit visu dilstosa kartiba . Edited August 19, 2010 by Faks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Es pilnīgi neko nesapratu no to burtu/vārdu salikuma. Varbūt pamēģini pielietot kādu pieturzīmi un diaktrisko zīmi... Arī dotais koda gabaliņš izskatās pēc slima suņa murgiem :) for($i = 5; $i >= 0; $i--) echo $i,','; // output: 5,4,3,2,1,0, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Es pilnīgi neko nesapratu no to burtu/vārdu salikuma. Varbūt pamēģini pielietot kādu pieturzīmi un diaktrisko zīmi... Arī dotais koda gabaliņš izskatās pēc slima suņa murgiem :) for($i = 5; $i >= 0; $i--) echo $i,','; // output: 5,4,3,2,1,0, ludzu aplukot izlaboto ifnromaciju varbut tagad ideju vares izprast ;_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Kur šis rodas? $nn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Nop, nekā... joprojām nesaprotu, mēģini vēl. Vienīgais, ko es varu darīt, ir norādīt uz acīm redzamām kļūdām. Kāda ideja bija definējot $k kā masīvu un pēc tam pārdefinējot $k par nulli? -4 tāpat nekad nebūs lielāks par nulli. Ar foreach neko tu nenomaini. Atkal minējums - tev gadījumā nevajag rsort() ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 marcim taisnība, bet, lai nemainītu paša array struktūru: foreach (array_reverse($nn) as $v){ echo $v; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts