boldriks18 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 sveiki scripteri!!!!!paliidiet uztaisit traineri prieks fermas-->www.draugiem.lv/ferma man teica ka sito vairs nevar uzhakot,bet es ticu ka jus varat to izdarid.es nokacaju tas speles SWF failu,meginu atvert ar flash player,bet ieladejoties PAZUD SPELES SESIJA.kaa to apiet.Luudzu paliidziet!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ej labāk attīsti savu prātu, iemācies kaut ko jaunu dzīvē, izdarīt kādu labu lietu, nevis spēlē kaut kādu sūda fermu. Palīdzību šajā jautājumā šeit noteikti nesagaidīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 sveiki scripteri!!!!!paliidiet uztaisit traineri prieks fermas-->www.draugiem.lv/ferma man teica ka sito vairs nevar uzhakot,bet es ticu ka jus varat to izdarid.es nokacaju tas speles SWF failu,meginu atvert ar flash player,bet ieladejoties PAZUD SPELES SESIJA.kaa to apiet.Luudzu paliidziet!!!!!!! tirliņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts