ysakovs Posted August 5, 2010 Author Report Share Posted August 5, 2010 Varu iemainit ari pret kadu bloga scriptu, lidzigu ka niknais.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Nu ko tu te tirgojies, kam tavuprāt tādi skripti būtu vajadzīgi? Ja vajag blogu, tad vnk paņem wordpress. Neesu ar to darbojies, bet gan jau ka to var pielāgot jebkādām tava bloga vajadzībām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Ej uz latgalīti tirgo vai maini savu skriptu blakus pirātisko disku un lietotu ūdenskrānu tirgoņiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maaren Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Pasakiet man lūdzu, kā šādi cilvēki dabuj svešus darbus? Vai vienkārši paši darba autori viņus dala pa labi, pa kreisi un tad vēl kaut ko saka. Ibio, neizmētājie savus projektus pa visu pasauli, tad arī nebūs ko kopēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted August 23, 2010 Author Report Share Posted August 23, 2010 Pasakiet man lūdzu, kā šādi cilvēki dabuj svešus darbus? Vai vienkārši paši darba autori viņus dala pa labi, pa kreisi un tad vēl kaut ko saka. Ibio, neizmētājie savus projektus pa visu pasauli, tad arī nebūs ko kopēt. Kurs teica ka sii lapa ir zagta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted August 25, 2010 Author Report Share Posted August 25, 2010 ES Nu tad tu esi pilniigs aamurs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts