Grey_Wolf Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Atrais varjants. pagaidam vel 'galigi zaljsh'. taa kaa nesmu makslinieks tad dizains 'ir ka ir'. Lapa nav domata mega apmekletajiem, bet gribetos dzirdet viedokli, vai vispar var kadam radiit... P.S. lapa izmantoti *.png un Hakus neizmantoju, ta kaa uz vecakiem brauzeriem buus probzas ar transparent... EDIT : linku ta neiedevu :( te buus Grey-Wolf.lv Edited July 16, 2010 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Hmmm... telepātiski izskatās, ka ir ok... :D URL arī iedosi? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Aleksejs-> taisniba :( linku neiedevu :( Tiesham atvainojos ! linku pieliku pie pirma 'posta' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Dizains interesants, bet portfolio lapai noteikti ka der. Man vienmēr visās lapās prasās, lai būtu smukie url-ļi, pietam, ja lapa paredzēta, lai iegūtu pasūtījumus, tad derētu piestrādāt uz SEO uz attiecīgām frāzēm, kādas potenciālie klienti varētu meklēt googlē. Edited July 16, 2010 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 codez -> Nee shaja gadijuma lapa ir vairak ka portfilio & padalities ar skriptiem etc... taa ka, par SEO ipashi neuztraucos -> nav merkjis piesaistiit max publiku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Sakarā ar to, ka visiem (izņemot vienu) portfolio projektiem esi bijis kā ne tik acīmredzamās programmēšanas daļas veidotājs, tad būtu ļoti labi, ja būtu kas vairāk aprakstīts - tāds kā stāsts apakšā: Bija interesanti šitas vai tas; Radās tādi vai šitādi izstrādes izaicinājumi, kas bija jāpārvar, ko izdarīju šādi; Sākotnēji bija šitā, bet pārtaisīju, lai ir tā; Pirmo reizi izmantoju tehnoloģiju X šajā projektā; Šajā projektā bija īpaši sarežģītas prasības, jo... un tā tālāk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Sakarā ar to, ka visiem (izņemot vienu) portfolio projektiem esi bijis kā ne tik acīmredzamās programmēšanas daļas veidotājs, ) Visiiem projektim Esmu veidojis Server dalju !!! Piedevam nevienam !! nav izmantoti gatavi skripti ... --- Laikam tas nav redzms :( , itka uzliku Dizains (mans/nav mans) Programmesna (mana/nav mana) bet nu paldies par komentu Edit: kjesis norda vai Dizains mans/vai nav Edited July 16, 2010 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Iekš meņū varētu uz hover parādīties nevis ķeksis, bet bultiņa piemēram.. Kautkā tā.. Citādi dizains patīkams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Iekš meņū varētu uz hover parādīties nevis ķeksis, bet bultiņa piemēram.. Kautkā tā.. Citādi dizains patīkams Paldies par komentu. Nee doma Dizainam bija sekojosha: -> zinjojumu delis, attiecigi neviens ar roku nezimetu bultinju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Grey_wolf, es nekādā ziņā negribēju teikt, ka viss izskatās "generic" no gataviem skriptiem (lai gan neuzskatu, ka gatavu skriptu izmantošana būtu kas peļams vai nepareizs, ja to dara pareizi) - vienkārši to serverpuses varoņdarbu taču cilvēki neredz, labi ja iedziļinās un spēj pamanīt/novērtēt, kas ir klientpusē. Tieši tādēļ, manuprāt, būtu daudz aizraujošāk apmeklētājiem izlasīt, kas tad bija tie lielākie piedzīvojumi un interesantumi katrā no projektiem. :) Par ķeksīšiem man bija un ir pilnīgi skaidrs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Aleksejs -> Paldies par atsaucibu. Kaa jau mineju ( un arii 'lapeles' sakuma text) Shii vairak ir kaa Portfilio .. Bet nu ja uzreiz neredz ( apakspusee ), kursh darbs mans (PHP/DIzains) tad padomashu par lapas Upgreidu .. Un aprakstus, kas bij labs/kas slikts, noteikti lapa nelikshu, Cienu savus klientus un darba devejus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Pirmā mirklī uzmetot aci, liekas, ka daudzi dizainiskie elementi smagi pieklibo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Arī pareizrakstība pieklibo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 (edited) Pirmā mirklī uzmetot aci, liekas, ka daudzi dizainiskie elementi smagi pieklibo. kas tieshi neiet? Arī pareizrakstība pieklibo. Teksti tiks laboti, un 90% no tiem pilniba nomainiiti ... Edited July 17, 2010 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Trešais, kas iekrita acīs. Ja reiz tas ir tavs paša portfolio, tad vismaz validu HTML (HTML validator) varēji uztaisīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts