mefisto Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Novilku svaikāgko Platform Preview. Rezultāts 84+1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemakuphp Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 nu nez, nez, man IE6 uzrāda 12 punktus, IE7 uzrāda 36, kas ir 3x vairāk. Tas nozīmē, ka turpinoties šij līknei, IE8 uzrādīs 108 Man izskatās, ka tavi aprēķini ir kļūdaini, jo IE8 man iegūst tikai 27 punktus, kas ir pat mazāk kā IE7 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 15, 2010 Author Report Share Posted July 15, 2010 Biju ar lietojis Chrome, ātrs, ērts, bet palasiju netā ka chrome sūta datora, citus info uz viņu serveri(dēļ tā var rasties visādi reklamēšanas baneri ja pareizi saprotu), tad es izvēlejos SRWare Iron(viņš itkā neko nesūta) un viņš ir pilnīga Chrome kopija, tikai bēz tām info sūtīšanām. Šobrīd tajā html5 testā ir 200 punkti, nezinu vai tas ir labi, bet mani viņš pilnība apmierina. Nu, tavs browseris ir pārtaisīts Chrome, nekas vairāk. Un par to "info sūtīšanu" - laikam neesi pareizi sapratis, runa gāja par drošības trūkumiem, un tas teksts ir tikai paša Iron mājaslapā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Un tas viss vienā postā. Es, kā psiholoģijas zinātņu doktors, 100% varu apgalvot, ka tu lieto kaut ko stiprāku par IE, kas visdrīzāk ir LSD. :D:D:D nja. nu vispār no narkotikām tikai IE un neko citu. šad tad alkoholu. tātad, ja rakstu kautko tādu, zna4it esmu pilnā vai slikts garīgais. dotajā gadijumā - otrais variants :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Interesantu salīdzinājumu atradu šeit. Var redzēt, ka starp Presto un Gecko ir ļoti sīva konkurence. Webkitam, protams, konkurentu nav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uldis Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Lietoju FF un Operu, bet pēdējā laikā konstatēju, ka Opera ir daudzkārt ātrāka - iespējams, ka iemesls ir proxy serveris, kas varbūt FF sagādā kādas raizes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PH-Pists Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Gan jau Chrome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vertex Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Nu pagaidām arī izejot citus testus Google Chrome pārspēj citus browserus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ome Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Manuprāt visiem brauzeriem būtu jāpiestrādā pie, ka noteiktā brīdī sistēmai kļūst par smagu iekrātā informācija un pārlūks sāk "bremzēt", tādā veidā zaudējot savu pašcieņu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Egon Plēve, pārlūkiem nevar būt tāda cilvēciska īpašība kā pašcieņa, jo viņiem nav apziņas. Tāpat diezvai pārlūki paši pie sevis spēs piestrādāt, ja nu vienīgi kāds radīs uz mākslīgā neironu tīkla balstīsu pārlūku, kurš spēj sevi mainīt un attīstīties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Nē, neironu tīkli nepalīdzēs sevi manīt un attīstīt. Tur drīzāk ģenētiskajiem algoritmiem jānāk palīgā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chirkainais Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Kāds kas pašlaik darbojas uz $ms platformas var pateikt kādi pašlaik ir rezultāti tādiem pārlūkiem ka IE6,IE7,IE8, Chrome 5 , safari 5 un nezinu kāda pedeja versija no FF un Operas pec html5test datiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 FF 3.6.3 - 139 Opera 10.53 - 129 IE6 (paša pieķūnotais) - 287 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chirkainais Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 FF 3.6.3 - 139 Opera 10.53 - 129 IE6 (paša pieķūnotais) - 287 Ko saka IE6 taja html5test lapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) FF 4.0 beta 1 ir 189 pts. beta 4 ir 190 + 9 bonus. tādā tempā nākamgad būs jau 200. :> beta 5: 204+9 beta 6: 204+9 beta 8pre: 217+9 beta 9pre: 197+9 beta 10: 207+9 Edited January 27, 2011 by Val Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts