liepinss Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 http://smiekliem.lv Kritiku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cunamiX Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Pirmais iespaids: The server is too busy at the moment. Please reload this page few seconds later. Vajadzētu piestrādāt pie lapas dizaina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms42 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) :D, kritiku :D 1. Scriptu tu nozagi no Kemito! 2. Tu esi tik liels pokemons ka pats nevareji nomainit design! 3. Tavs deguns ir lidzigs tam, kas man atrodas bikses! Ar to jau laikam vajadzētu pietikt, ne? Kemito vēlējas pateikt Smuka manis taisīta lapa :D Krutiiiiii ^.^ Orģinālu varam apskatīt šeit - http://yoyocat.id.lv Laikam šitas tas pats čalis - Kalniņš, visi liepiņi, kalniņi, kļaviņi visi vienādi laikam :D Pat atstāts mans "Reitings" malacis :D Smaidiņi ar vecie labie, ņēmu no Apyer smaidiņu kolekcijas manliekas :D Kritizēt, ko tu tieši vēlies dzirdēt? To, ka es to lapu kodēju, vai arī to ka toms42 ( no šī foruma ) dizainu ķēpāja ? :D hmmmm.... katrā ziņā, vari saukt mani par " ... " bet nu, vecīt tu dod Vecīt tu neproti kārtīgi izlabot: <td>Kategorija:</td><td> <select name="cat"> <option value="Ieteikums">Ieteikums</option> <option value="Ieteikums">Sūdzība</option> <option value="Ieteikums">Jautājums</option> </select> </td> [23:19:24] Kemito: Kods no sources Edited July 5, 2010 by toms42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Pokewars II: Rise of the smiekliemlv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Tāds tādu atbalsta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms42 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Man gan patik - labs dizains ! Novelu jums izaugsmi un daudz lietotaju ! Ja crashi buss vienam bieža lieta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Skauž... =D Kāpēc smiekliem.lv v2 links ved uz tavu necilo lapu?? =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) Par linku "phishingu" vispār derētu banu dot, tad gan būtu par ko pasmieties Edited July 7, 2010 by indoom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 GB, tu tak esi klauns, ne koderis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts