Vecteevs Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) sveiki, kas nav ar datu atjaunošanu.. proti trīs cilvēki vēlas ko nopirkt, un tas man parādas lapā, bet kad gribu atjaunot datus uzreiz pievienojot vērtības man visiem lietotajiem vertibas nomainas vienadas <?php $host="localhost"; $username="root"; $password="test"; $db_name="test"; $tbl_name="users"; // piesledzas mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect"); mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB"); // atjauno datus $id=$_GET['id']; $akcijass=mysql_real_escape_string($_POST[akcijass]); $sql="UPDATE users SET akcijas='$akcijass', akcijas_perk=0, stavoklis=1 WHERE id='$id'"; $result=mysql_query($sql); // ja viss ir pareizi if($result){ echo "Gatavs!"; } else { echo "ERROR"; } ?> Edited June 25, 2010 by Vecteevs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Met ERROR? =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecteevs Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 erooru nav. tātad man ir 3 lietotāji uzliku vinjiem tā: NR1 5 akcijas NR2 10 akcijas NR3 15 akcijas un visiem nomainijas uz 15 akcijam kaut darbības man ir atsevišķi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Izdrukā $id un paskaties ko šams met attiecīgajās situācijās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecteevs Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 visas vērtības mainas uz 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Nu Tu zini kur ir problēma. To sauc par debug'ošanu. =) I think... =D Nākamais solis būtu izdomāt, kāpēc $id vienmēr ir 15. =P Vai tik $id nav tas pats, kas $_GET['id']? =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecteevs Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 jā, atradu savu kļūdu, un izveidoju nedaudz savādāk! :) Negribas taisīt jaunu tēmu, bet kā izveidot if else komandu ar datubāzēm? nu piemēram ja tajā tabulā ir kautkas rakstīts, tad parādam ka forma jau ir aizpildīta, ja nekas nav rakstīts, tad parādam ka formu vēl var aizpildīt! :) pašu domu kā to daraes zinu, tikai nesanāk ar datubāzēm :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Man šķiet Tu meklē ko šādu: http://php.lv/f/topic/16502-dinamisks-kverijs/ ! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (edited) ... kā izveidot if else komandu ar datubāzēm? nu piemēram ja tajā tabulā ir kautkas rakstīts, tad parādam ka forma jau ir aizpildīta, ja nekas nav rakstīts, tad parādam ka formu vēl var aizpildīt! :) pašu domu kā to daraes zinu, tikai nesanāk ar datubāzēm :( SQL if/else tur nederees. Vienkarshi veic pieprasijumu DB $sql="SELECT count(*) AS cik_ierakstu FROM tabulas_nosaukums WHERE xxx=yyy.... citi nosacijumi "; $result=mysql_query($sql); $row=mysql_fetch_array($result); if($row['cik_ierakstu']==0) { echo 'Nav ierakstu'; } else { echo 'ir '.$row['cik_ierakstu'].' ierakstu') } Un ja atgriezj 0 tad nav ierakstu ja vairak par 0 tad ier attiecigs skaits ierakstu... Edited June 26, 2010 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecteevs Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 liels paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts