Puika1 Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 sveiki ka es varu sho ielikt tabula echo "lietotājs "; echo $r['name']; lai butu pienemsim lietotajs vards lietotajs vards lietotajs vards lietotajs vards lietotajs vards Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Ja gribi tikai katru jaunā rindā, pietiks ar echo $r['name'].'<br/>';, jā tā izvade ir ciklā un pēc pasas tabulas tā īsti nemaz nav vajadzības. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 ar echo var izvadiit ne tikai plain tekstu un mainiigaa vertiibas, bet arii HTML tagus. Piedevam ja tas HTML ir pagarsh tad ir kaa minimums 4 risinajumi: 1. izmantot . kaa liidzekli lai sasaistitu kopaa vairakus mainiigos & textu/html echo $mainigais1.'TExtcc<br>aaa'.$mainigais2.'textc turpinas'; 2. Likt visu dubultas pedinjas (ja vajag pashaa tekstaa tas pedinjas tad vinjas ekranet ar \ echo "bla $mainigais1 {$masivs['bla']} \"textc pedinjas\" textc turpinas"; kaa redzms Masiva elementi ir ielikti blokaa {} 3. Izmantot teksta bloku echo <<<END text <br> xxx "tekscc pedinjas" $mainigais {$masivss['xxxx']} text etc... END; // echo vietaa var buut arii mainigais $mainigais=<<<END text .. END; // un kautkur talak to mainigo izvadi 4. protams klasiskais varjants ka HTML tiek samaisiits PILNIGAA putra ar PHP HTMLss <?php echo $mainigais; ?> ttttteeeexxxxttt Optimals varjants ir 3 un 4 kombinet kopaa, tas ir sakotneji uzgeneret (ar PHP )nepieciesamo HTML ( 3 varjants izmantojot mainigo) un pec tam vinju izvadiit tur kur nepieciesams. Tas dos daudz prieksrociibas, jo PHP buus daudzmaz adaliits no HTML (nu cik nu tas iespejams) Teiksim nakotnee buus vieglak pamainiit dizainu, jo PHP dalja jau nebuus japartaisa etc.. labumi --- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 (edited) Cilvēks gribēja zināt kā, lai izvada line breaku, bet tu viņam veselu teorijas lekciju nolasīji.. :D ja jau tik tālu aizrunājāmies, tad vēl prātīgāks variants par šiem 4 droši vien būtu kādas templeitu valodas izmantošana.. :) Edited May 21, 2010 by 101111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 tad vēl prātīgāks variants par šiem 4 droši vien būtu kādas templeitu valodas izmantošana.. :) A kas tavuprat ir PHP ??? P.S. Nosauc vel paris templeitu valodas, kas domats WEB? (Perl nepiedavaat), un kuras atbilst shii foruma apspriestjai temai... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puika1 Posted May 21, 2010 Author Report Share Posted May 21, 2010 pirmais echo $r['field_13'];.'TExtcc<br>aaa'.$r['field_13']; nestrada! otrais echo "bla $mainigais1 {$r['field_13']}; nestradaiespejams es kautko nepareizi daru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 iespejams es kautko nepareizi daru? Protams ka nepareizi :( Iemacies lasiit !!! -- Pirmaja gadijumaa tev aiz mainiga ir zemikols ; Otraja gadijuma pedinam jabuut noslegtam (sho starpcitu maca skola valodas stundas -> Latvieshu,krievu,anglju etc... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 (edited) A kas tavuprat ir PHP ??? P.S. Nosauc vel paris templeitu valodas, kas domats WEB? (Perl nepiedavaat), un kuras atbilst shii foruma apspriestjai temai... Biju domājis Smarty vai tamlīdzīgu līdzekļu izmantošana, bet tas sakarā ar tevis iesākto spriešanu par to kā labāk atdlīt php kodu no html. Bet nu tam īsti nav sakars ar šo topiku. Edited May 21, 2010 by 101111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puika1 Posted May 22, 2010 Author Report Share Posted May 22, 2010 vāks! echo("<table width=\"200\" border=\"1\">"); echo("<tr>"); echo("<td width=\"133\">"$r['name']"</td>"); echo ("<td width=\"51\">"$r['name']"</td>"); echo ("</tr>"); echo ("</table>"); Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in C:\AppServ\www\profils\index.php on line 11 11.rinda echo("<td width=\"133\">"$r['name']"</td>"); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 variabli ieliec punktos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Man kāds pačukstēja, ka šis - klasiskais variants - ir resursus ēdošs. =( Es, protams, neko nesaprotu, bet viņš teica, ka serverim atkal ieslēgt un izslēgt "PHP MODE" nav veselīgi... =D <div id='bloks'> <?PHP echo 'Sākam bloku! =)'; ?> <ul> <li><?PHP echo 'li1'; ?></li> <li><?PHP echo 'li2'; ?></li> <li><?PHP echo 'li3'; ?></li> <li><?PHP echo 'li4'; ?></li> <li><?PHP echo 'li5'; ?></li> <li><?PHP echo 'li6'; ?></li> <li><?PHP echo 'li7'; ?></li> <li><?PHP echo 'li8'; ?></li> <li><?PHP echo 'li9'; ?></li> <li><?PHP echo 'li10'; ?></li> </ul> <?PHP echo 'Beidzam... =D'; ?> </div> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Man kāds pačukstēja, ka šis - klasiskais variants - ir resursus ēdošs. =( Es, protams, neko nesaprotu, bet viņš teica, ka serverim atkal ieslēgt un izslēgt "PHP MODE" nav veselīgi... =D <div id='bloks'> <?PHP echo 'Sākam bloku! =)'; ?> <ul> <li><?PHP echo 'li9'; ?></li> <li><?PHP echo 'li10'; ?></li> </ul> <?PHP echo 'Beidzam... =D'; ?> </div> Izklausās, ka kāds ļoti gudrs cilvēks to teicis :)) Interesanti, kas tas serverim par php mode, un kā nodrošināt mainīgu saturu neiesaistot php? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Man kāds pačukstēja, ka šis - klasiskais variants - ir resursus ēdošs. =( Es, protams, neko nesaprotu, bet viņš teica, ka serverim atkal ieslēgt un izslēgt "PHP MODE" nav veselīgi... =D Pilnigas mulkjibas, jo PHP apstraada failu pilniba, nekada PHP MODE (kas tas par zveru vispar??? ) netiek ne ieslegta ne izslegta ... PHP parseris sastopot <?php , sak apstradat datus kaa programmu, liidz nakamajam ?> talak liidz nakamajam atverosajam tagam visa informacija tiek pilniiba ignoreta ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts