codez Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Gluži kā Google vs. Apple vs. Yahoo vs. Facebook vs. vkontakte vs. one vs. spokiem vs joku lapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 vs. mjablog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Atvainojos daGreivis un GB par uzbraucienu, laikam mazliet pārlasījos un pārpratu to visu! Kas attiecas uz lapu! Lapas izstrādātāji ir redzami apakšā! Dizainu izstrādāja toms42 bet dizaina tiesības un tas tika atdots man! :) Mani nesauc TOms! Vēlkas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Šī varētu būt šī mēneša labākā pērle nr1. Kopš 2010.gada 20. maija, mēs vairs neveidojam bezmaksas dizains uz UCOZ vietnēm. Drošvien radīsies jautājums, (Kapēc?). Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs jau labu laiku atpakaļ bija skaidri un gaiši redzams, ka vietnes kuras atrodas uz ucoz serveriem, netiek ne apmeklētas ne cienītas! Tomēr ja esat UCOZ lietotājs un ir velme pēc jauna dizaina, tad būs jāšķiras no 1.00 Ls Par pārejo es vsp. gar zemi! :D :D :D :D :D :D koderi, grafiķi, koderi, kemiti un vēl daudz Tomi ibio.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Kādā sakarā tajā UCOZ lietā esmu Aldi iejaukts es? Vai man vispāŗ ir kāda sakars tiešs ar šo skDesign? Vienīgais man dizainu zīmēja viņi that`s all o_O NU jau aiziet mazliet ne par tēmu Aldi :D Runa jau vairs neiet par manis veidoto lapeli, bet gan par kautkādu rakstu iekš viņu mājaslapas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Dzirdeju te viens piedava so pashu lapu pa letakm naudinjam ? Ir padoma viens projektins , tiiri savas intereses - baigi noderetu shii lapa - dizains protams bus cits , ir LV domains ! Ja kads ko var ieteikt dod zinu šeit vai PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 Varu atdod lapu par velti manispēc! Skype: kemitozb ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Varu atdod lapu par velti manispēc! Cenas kriit :) Driiz jau piemaksaas, lai tik kaads savac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Hāāā =D PSD ir valoda??? =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Jā, kemito izgāzās visa tirgošanās ne pa jokam, vismaz būs mācība ka nākošo kādu skriptu veidos priekš tirgošanas, nebūs izdalījis vēl puspasaulei kodu + dizainus + vvz ko vēl ne, it īpaši cilvēkiem kuriem gada skaitlis mazāks par 14! :D Tie jau par piečuku gatavi pārdoties! :D daGrāvi, tas no šitās operas vairāk, vai ta nezināji ka photoshops ir labs multimēdiju atskaņotājs: http://bit.ly/9tpHLq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Varu atdod lapu par velti manispēc! Skype: kemitozb ! ja atdod atsuti uz gb@cau.lv - vai kaa savadak - parada nepalikshu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 it īpaši cilvēkiem kuriem gada skaitlis mazāks par 14! :D Tie jau par piečuku gatavi pārdoties! :D Nesaprotu viņus, laikam baigi debilā paaudze. Smēķus tak tur tikai 3 vai cik pačkas var dabūt, bet kurš sīcis mūsdienās ar to var iztikt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Maybe kads var uzdavinat man so joku lapeli ?? Luudzu ?? Nekomercionaliem merkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernijs_E Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ak šie cilvēki! Pats biju šāds, bet nu labojies!! Ja ir šāda problēma, ka visiem, tas skripts ir! Izdarat pakalpojumu visiem un beidziet spamot, bet ievietojiet šo skriptu, sadaļā "Skripti", lai visi var ielādēt viņu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts