marcis Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 "milijons iekaviņas un simboliņus" sauc par regular expressions -> http://lv.php.net/pcre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiG Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Eh... Salīdzini pēc izmēriem savu kodu ar to, ko iedeva marcis. Pieleca?? Pilnīgs jampampiņš! Ja tu vispār kaut ko saprastu no tā, kas tur ir kodēts :D Tas ko Mārcis iedeva ir tikai 1/3 daļa no koda, kura pie tam vēl nestrādāja. Manējais jau bija pabeigts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 un vispār jau kārtējo reizi lasu šaja forumā atziņu ka īsāks kods = labāks kods, kas manuprāt nav pareizi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Es iedevu tieši tik pilnu kodu, cik uzskatīju par vajadzīgu un viņš strādā, pieņemot ka failā datu formāts ir tieši tāds kā tu minēji pirmajā postā. php newbie -> taisnība. Pareizi ir darīt tā kā ir pareizi un šajā gadījumā codez ieteikums fgetcsv(). Es par šādas funkcijas ekistenci vispār biju drusku piemirsis. Taču, ja jāizvēlas starp strpos(), substr() un vēl kaudzi stringu apstrādes funkcijām vai regex, tad es izvēlos otro (arī šeit ir runa par konkrēto gadījumu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiG Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Es iedevu tieši tik pilnu kodu, cik uzskatīju par vajadzīgu un viņš strādā, pieņemot ka failā datu formāts ir tieši tāds kā tu minēji pirmajā postā. tad pamēģini pats lūdzu http://www.failiem.lv/down.php?i=gxhtoy&n=data.txt data fails Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Es esmu paredzējis, ka starp pirmajām pēdiņām var būt tikai cipari, tur arī problēma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Pilnīgs jampampiņš! Ja tu vispār kaut ko saprastu no tā, kas tur ir kodēts :D Iztiksim bez personīgiem uzbraucieniem... =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiG Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 Iztiksim bez personīgiem uzbraucieniem... =) Tad iztiksim bez liekiem komentāriem par cita darbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts