BaLTais Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Labvakar. Problēma sekojoša: $result = mysql_query("SELECT title,meta_d,meta_k,text FROM settings WHERE page='index'", $db); $myrow = mysql_fetch_array($result); while ($myrow = mysql_fetch_array($result)) { $title = $myrow['title']; $meta_d = $myrow['meta_d']; $meta_k = $myrow['meta_k']; $text = $myrow['text']; } mysql_close(); (šis ir jau otrais variants, pirmo reizi mēģināju bez atsevišķas elementu piešķiršanas) Izvada visus ierakstus izņemot text, kas ir teksta tipa ieraksts. Parāda kļūdu Notice: Undefined variable: text in C:\Program Files\EasyPHP 3.0\www\teorija\index.php on line 71 šādai rindiņai : <?php echo $text ?> un identiski arī šādai <?php echo $myrow['text'] ?> Paldies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Labi zini, ka tev ir tas text fields? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLTais Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 (edited) Labi zini, ka tev ir tas text fields? Field = text Type = TEXT esmu jau neskaitāmas reizes par to pārliecinājies.. Un ja, piemēram, uzliek Type = VARCHAR , tad šāds tips tiek izvadīts korekti. Edited April 22, 2010 by BaLTais Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) text ir rezervēts vārds. Vai nu izvēlies labāku vārdu kolonnai, vai.... SELECT [text] FROm... Edited April 22, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLTais Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 pārsaucu lauku uz "teksts", bet tā pati kļūda tajā pašā vietā! Es tiešām nesaprotu kāpēc nekas nesanāk , jo tomēr šis ir diezgan izplatīts veids - tā kā es to daru... Ja tas var palīdzēt - griežās viss uz localhost [Easy PHP 2.0.0.0] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) Vispār jau es neizlasīju tavu kļūdu :D Paprovē pirms cikla ielikt $text = ""; ;) Edited April 22, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLTais Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 ja pirms cikla tādā veidā piešķir vērtību, tad izvada, bet no cikla tik un tā nē! $text = "kaut kads teksts"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) ja pirms cikla tādā veidā piešķir vērtību, tad izvada, bet no cikla tik un tā nē! $text = "kaut kads teksts"; Vispār ko tu tur gribi panākt ar to ciklu? Pašlaik tu atlasi visus ierakstus, un tad ej ciklā un vieniem un tiem pašiem mainīgajiem ievadi konkrētās rindas vērtības. TU VISU LAIKU RAKSTI PĀRI VIENIEM UN TIEM PAŠIEM MAINĪGAJIEM. Mainīgie saturēs pēdējā atlasītā ieraksta vērtību... Hmm, tikko pamanīju. Tev tur ir viens mysql_fetch_assoc, kas ielasa $row ieksā query atgriezto pirmo rindu (row), tad tev uzreiz seko CIKLS, kas jau atkal ielasa $row mainīgajā NĀKOŠO rindu (ja tāda ir). Vienkārši izmet nafig to while ārā, ja tu gribi tikai vienu rindu. While vajag, ja tev tur ir daudz ieraksti. ...un galu galā, READ THE FINE MANUAL, ko vispār dara šis mysql_fetch_assoc()... Edited April 22, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Vot vot, man jau arī gribējās pendeli dot apskatot postu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts