Jump to content
php.lv forumi

secība kādā ielādē objektus lapā


ruksis333

Recommended Posts

Kāds nezin, pēc kādiem kritērijiem tiek noteikta kārtība, kādā tiek elementi ielādēti lapā un vai to nevar ietekmēt. Man ir skripts, kas ar php ģenerē bildi un tajā procesā bāzē inserto info, bet tā ģenerētā bilde tiek ielādēta pēdējā, kaut arī skriptā ir viena no pirmajām, tā kā tālāk ir vajadzīgi tie insertotie dati, tad viss saiet .................

 

Paldies!!

Link to comment
Share on other sites

Browseris it kā lādē vairākus elementus lapā vienlaicīgi. Bet jo lielāks elementa izmērs (bildēm piemēram), jo ilgāk šī lādēsies, tāpēc parasti bildes ielādējas pēdējās. Un ja jau tev ir tik dīvaina datu atkarība, tad kautkas nav labi ar pašu design :) Kautkas tev jātaisa savādāk.

Link to comment
Share on other sites

Zinu, ka man taa datu atkariiba tur galigaa sviestaa, vienkarshi bilde tiek gjenereta izmantotjot n*n datus, taa kaa vitreiz tas n=1200, tad tas pasaakums var ieilgt, taa kaa man peec tam vajadziiga statistika tiem datiem, kurs vienhs izmantoja genereejot to bildi (tos n*n), tad negribaas otreiz tam visam iet cauri, tad nu es generejot bildi iemtu to statistiku datubaze. Laikam jau vienkarhsi bus jauztaisa, ka to statiski rada pec tam cita lapa, tad arii viss buus ok.

Bet paldies anyway!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...