Devils666 Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Nevarēju atturēties neuzrakstot un visparīgi, man baigi paveicas, jo ka teicu iepriekseja posta, šajā sadaļā, kad gribēju reģistrēties http://www.hostplex.eu/, reģsitrācija tiesi bija aizvērta un tagad: HOSTPLEX serviss ir slēgts pēc valsts iestādes rīkojuma HOSTPLEX service is closed by government authorities laikam daudzi ieberzās :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Piekrītu, pats vakar redzēju nu jā jautri gan man paziņam tas bija blogu turējis uz hostplexa, tādu diezko lielu daudz rakstījis, un tagad kukiš. Vis pa vējam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted April 7, 2010 Author Report Share Posted April 7, 2010 nu jā, skatos daudz lapas tur bija hostētas pats atradu kaut kādu bezmaksas hostingu ārzemēs un nemaz tik traki nav un savu lapu http://myfame.id.lv uzliku, tiri labi iet :) tā kā Lativjā bezmaksas hostingus izmantot neiesaku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Nu latvijā ir te daži tik tie brīvie hostingi un tie paši ir miskastes :) Tapēc ja grib cilvēks kaut ko nopietnu, tad viņam gribot negribot ir jāņem hostings, vai arī ja ir sava kaste tad turēt uz tās. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Kā var ieberzties ar bezmaksas produktu? Un muļķīgi ir glabāt vienīgo lapas kopiju uz jebkāda hostinga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 What you pay is what you get. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Kā var ieberzties ar bezmaksas produktu? Un muļķīgi ir glabāt vienīgo lapas kopiju uz jebkāda hostinga... tam es piekrītu, jābūt gatavam tomēr visādi gadās + viņi jau es domāju ka neatbild par to ka tu zaudē lapu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Ko tad tu gribēji par velti? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Vēl jau nevienam šķiet faili nav zaudēti.Vismaz vācot prom paziņas lapu,cpanelis un PhpMyadmin šodien strādāja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted April 7, 2010 Author Report Share Posted April 7, 2010 nu ārzemju bezmaksas hostingi dazi ir diezgan kvalitativi + piem tam hostam, kura mana lapa stav no supporta man prastai 10min laika atbildi :) vienigais bandwitch - 6gb, un vel dažas lietinjas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zintis8789 Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Apskatijos lapas source un ieraudziju: <font size=1>Login to your cPanel account for more information... <a href="http://srv1.hostplex.eu:2082"target=_blank>http://srv1.hostplex.eu:2082</a></font> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Hostingam visu cieņu, ganjau kāds uzblieza trakeri, tagad adminiem mēsli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Man šķiet, ka tur liela daļa konter-straikistu sēdēja ar nelicenzētiem IPB, utt. Patiesībā diezgan ilgi izvilka tas serviss :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostz Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Man šķiet, ka tur liela daļa konter-straikistu sēdēja ar nelicenzētiem IPB, utt. Patiesībā diezgan ilgi izvilka tas serviss :) Kāda daļa? :) tu ko. Visi jau protams bija tik kruti ka ņēma no sharemafia utml. Vis ticamāk, tiem konter-straik lapu "kodētājiem" vis bija nelicenzēts sākot no servera beidzot ar lapu. Tik visur lika savus copy rights )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 What you pay is what you get. Vai kaut kas tāds nevarētu notikt arī ar maksas serveri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts