Devils666 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 protams, kā vienmēr - man veicas un TIEŠI, kad gribu piereģsitrēt un uzlikt majaslapu, viņiem no šodienas reģistrācija slēgta, vai nav jauki... tātad, kāds nezin kādu citu variantu, kur bezmaksas var novietot mājaslapu? kā jau iepriekš teicu: galvenais ir uptime un bandwitch, ja tie ir diezgan lieli, tad ir ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 lol es vēl 2 dienas atpakaļ reģistrējos :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 (edited) es zinu, man tiešām veicas :) :D šodien savu lapu pabeidzu :D un stulbums, nav kur nolikt lapu, tātad kāds zin kādu citu labu hostingu? Edited April 1, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 varēji taču laicīgi pieteikties/piereģistrēties un uzlikt kaut vai "under construction" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 (edited) nu man tombrīd ideja bija tāda - ja tas ir norm hostings, tad tac viņs nekur nepazudis un tobrid man vel nebija ideja nosaukumam, bet nu tagad, nevienu citu ari nevaru atrast... Edited April 1, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 localhost? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 ja tas ir norm hostings, tad tac viņs nekur nepazudis zna4it tas nebija norm hostings :D:D:D labāk priecājies, ka neieberzies! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 nieberzos tad ja, bet nu nav kur lapu pagaidam nolikt un localhost nav visu laiku on :D + vaitad nav neviena cita normala bezmaksas hostinga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Normāls un bezmaksas parasti kopā neiet ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Starp citu google piedāvā bezmaksas hostingu, kas tuvojas viena neliela servera ekvivalentam, gan tikai phyton-ā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 šis forums arī ir bezmaksas ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 jā, šeit mēs varam bez maksas hostēt savus postus un topicus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 (edited) tā bija piebilde rATRIJA teiktajam ^^ tu vnk iespraucies pa vidu :P Edited April 1, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 codez: vai ta GWT arī netiek atbalstīts? Ja tā, tad it kā JAVAi arī vajadzētu būt daļēji atbalstītai. Vismaz GWTiski un ar google app engine. nedaudz pa tēmu - 000webhost vai kaut kas tāds agrāk bija populārs. Tas gan nehostēsies LV, bet cik zinu bija OK. 2easy - nu te neko vairāk kā topiku par to kas ir php nenohostēsi :D savādāk ļaunie admini visi izdzēsīs :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 2easy - nu te neko vairāk kā topiku par to kas ir php nenohostēsi :D savādāk ļaunie admini visi izdzēsīs :P var jau tā viltīgi, tipa kādā piemērā ielikt tekstu, kuru vēlies pa velti nohostēt: <div> <span>Šeit teksts, kurš nav saistīt ar PHP, bet kuru vēlies par brīvu nohostēt.</span> </div> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts