rATRIJS Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 mhh - bet cilveeks, kuram neinteresee viss CSS un kursh veelas uzzinaat konkreeta elementa CSS, vienkaarshi atver developeru tuuli (ieksh Chrome integreeto, vai Firebug, vai ...) un paskataas vajadziigajai lietai CSS :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Es jau to arī mēģināju ieskaidrot, ka nav jēga mudrīt ar faila atrašanās vietas slēpšanu. Ja to css ielādē pārlūkā, paņemt viņu var jebkurā gadijumā:) Un nerūp tad nevienam tā atrašanās vierta uz servera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 hmm, nu jā, bet vari parādit apmēram kā to darīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 hmm, nu jā, bet vari parādit apmēram kā to darīt? Provē ar preg replace. http://php.net/manual/en/function.preg-replace.php Liekot limitu uz vienu aizstājamo vienā cikla iterācijā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 labāk parādi to kruto css, ko gribi noslēpt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 (edited) es tā kā jau manuāli skatijos, bet nesanāca :( tas ta skaidrs, bet vismaz, kaut kas :D apnika jau cakareties ar cs, tapat sapratu ka nav jegas, bet vismaz manai pedejai idejai kāds nevar pateikt ka vinu reali var uztaisit? visadi meginaju, bet nesanak... Edited March 23, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 es tā kā jau manuāli skatijos, bet nesanāca :( tas ta skaidrs, bet vismaz, kaut kas :D apnika jau cakareties ar cs, tapat sapratu ka nav jegas, bet vismaz manai pedejai idejai kāds nevar pateikt ka vinu reali var uztaisit? visadi meginaju, bet nesanak... Davai, rocies, rocies, gan jau izdosies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 es jau ilgi rakos, vais nav laika visu dienu sedet, citas lietas ari jadara, vispar +- piemaru nevari iedot? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 a kas tev tajā css failā zelts paslēpts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 man pat tagad neiet runa par css, gribu vienkārši saprast kā var pašu funkciju uztaisit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 To var diezgan vienkārši uztaisīt ar http://www.php.net/manual/en/function.preg-replace-callback.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 bāc, nez kapēc man nesanāk, laikam kaut ko īsti neizprotu apnik jau :D kāds nevar vienkāši parādit, ka to var izdarīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts