2easy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Davai, tik pēc tam iedod mums linku, lai varam patestēt ;) aha waplets vēl uzlaidīs kādu botu virsū un serveri arī pie reizes nokarinās. būsim labi patestējuši :D:D:D Edited March 22, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) 2easy, tas, par ko lietotājam nav jāzin:) Ne jau par CSS es domāju. Edited March 22, 2010 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fish Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 kas par muļķībām paslēpt .css failu, ja jau zini kas ir css, vajadzeetu tak zināt ka pasleept vinju nevar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) 2easy, tas, par ko lietotājam nav jāzin:) nu jā, es jau tieši gribēju zināt, ko tu uzskati par slēpjamu kad teici "nāks laiks, gan jau sapratīsi ko jāslēpj", tev noteikti kkas bija padomā ;) Edited March 22, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Risinaajums - sabaazt visu 100 iframe'os un peedeejaa no ifreimiem ir pati lapa. Pasleepts nebuus bet 'zaglim' buus daudz jaaklikshkjina :D (iespeejams) Un vispaar jeega sleept? Buutu devis iespeeju kaadam pamaaciities, bet nee - ka tik sleept... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 nu jā, es jau tieši gribēju zināt, ko tu uzskati par slēpjamu kad teici "nāks laiks, gan jau sapratīsi ko jāslēpj", tev noteikti kkas bija padomā ;) Nu parasti tā nedara, bet pie4ņemsim kaut vai to, ka tas CSS fails patiesībā ir php rezultāts, ne parasts css fails. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Nu un, ka tas ir ģenerēts ar PHP? Viņš tāpat būs redzams un neslēpjams... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 bet ja par temu, nevar uzlikt tā, lai neviens lietotājs folderim netiek klāt ta vienkārši ejot, kura ir bildes un css faili, bet serveris gan var viņu pārādit, jau ilgi čakarejos, bet nesanāk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Mazliet ne tā laikam uzrakstiju, fails patiesībā php, ar css paplašinajumu biju domājis. CSS slēpt nav jēgas, jo to nevar vienkārši. cita lieta ir-ko tas itkā css tur dara patiesībā vēl bez tā, ka padod css pārlūkam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 nu ok, man ideja nav noslēpt pašu visu css, bet pieeju failam sarežģīt patlaban man viss css saturs ir php faila, bet nu domāju visādi, bet tomēr neizdomāju :D laikam vienīgi ar htaccess var, jo ar php kodiem tur nekas nebūs līdzēts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Nu kā Tu vari to sarežģīt, ja vienalga to failu ir pārlūkam jādod?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 (edited) failu jā, bet folderim pieeju var noamainīt, lai lietoajs netiek no arpuses klat, tikai pats serveris ar atlaujām, nu ok, es nezinu :D, bet esmu redzējis, ka inkludots css fails, bet mape nevar tikt viņam klat, rāda ka pieeja liegta Edited March 22, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Ajjj, nu kā nesaproti, to css jau ņem pārlūks sev ja ir stylesheet ar hrefu, to nevari tad nedot, nerādīs jau savādāk lapā:D Tagad taču pat sīkie prot paņemt sev mp3 vai video no lapas novilkt mājas izmantojot sourci. Un ar tie folderiem liela jēga mudrīt tāpat nav, jāizvieto jau vienalga būs web folderī kautkur. Zinātājam nekāda problēma nav pārlūkā adresi sastādīt uz failu. Edited March 22, 2010 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ja ar php gribi padot css, tad header('Content-Type: text/css'); readfile('site.css'); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) 2easy, tas jau neko nemainīs, tā pat atdos to css saturu:) Un arī pārlūka kešā tas css būs kaut izstiepies:) Edited March 22, 2010 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts