Devils666 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 gribi teikt ka pilnigi neko nevar darit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 gribi teikt ka pilnigi neko nevar darit? Tu domā kādu baigi interesē tas tavs css? :D Pats noteikti sakopēji no visurienes, un tagad tjipa, "MANS!!! NEDOŠU NEVIENAM!!!" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Nu jop....., saproti taču, to pārlūkā ielādē lai lapu normālu parādītu, tātad arī paņemt var! Viss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) http://php.lv/f/topic/15270-page-source-view/page__view__findpost__p__117554 un vēl http://php.lv/f/topic/11701-neatlaut-apskatit-page-source-charsets/ http://php.lv/f/topic/5451-lai-neredz-include-php-koda-gabalu Edited March 22, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 css/html es ļoti labi pārvaldu, TĀ KA NEKO NEKOPĒJU, gandrīz visu no galvas zinu, php gan dažas lietas pieklibo, bet tas jau ir cits stāsts man visa lapa sastāv no CSS, vienīga bilde ir logo, patlaban tapēc es tā kā vismaz nedaudz gribētu savu css pasargat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Nu ko tur tik ļoti gribi sargāt? Tad nelieto vispār CSS:D Ja jau zini, ka to visu ielādē pārlūkā,m lai var normāli attēlot lapu, loģiski ka to paņemt varēs. Nezinu ko tur tik super-duper esi sametis CSS, ka tas ir sazin kāds dārgums. Sviests karoče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 pāris fīčas iemācijos, ko kurs katrs nezin un nočakarējos ar to visu kadu laicinu, tapec negribas, lai kāds ienak un 5 sekundēs visu dabun, bet nu ok, paskatīsos vel pats Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 css/html es ļoti labi pārvaldu, TĀ KA NEKO NEKOPĒJU, gandrīz visu no galvas zinu, php gan dažas lietas pieklibo, bet tas jau ir cits stāsts man visa lapa sastāv no CSS, vienīga bilde ir logo, patlaban tapēc es tā kā vismaz nedaudz gribētu savu css pasargat Var ieiet jebukrā lapā, nospiest Ctrl+S un saglabāt lapas kopiju uz desktopa ar visiem cssiem, ar visiem jssiem, bildītēm :) Nu nenoslēpsi, atmet šo domu... Tas ir tāpat, ka uzlikt alertu uz labā peles klikšķa, lai nevarētu apskatīt pirmkodu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 pāris fīčas iemācijos, ko kurs katrs nezin un nočakarējos ar to visu kadu laicinu, tapec negribas, lai kāds ienak un 5 sekundēs visu dabun, bet nu ok, paskatīsos vel pats Ou, būs jāsagaida, kad tā lapa tiks palaista, moš man ar noderēs tās fīčas, par kurām nezinu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) vienīgais variants ir nerādīt to lapu. turēt offlainā. vai vēl labāk vsp nodzēst to lapu un pārformatēt hdd, lai neviens nekad neuzzinātu, kā tā var uztaisīt :D:D:D jo visam, ko tu ieliksi webā, jau pēc definīcijas VARĒS arī tikt klāt un apskatīt Edited March 22, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Nu jā, nāks laiks, gan jau sapratīsi ko jāslēpj. Bet to, ko var. CSS nevar, jo tas ir fails, kuru serverim pārlūkam atdot nāksies, ja gribi lai to parāda lapā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Nu jā, nāks laiks, gan jau sapratīsi ko jāslēpj. kas ir jāslēpj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 to es zinu, ka pilnība nevar, bet daļēji var, gan izdomāsu kā (devil) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 to es zinu, ka pilnība nevar, bet daļēji var, gan izdomāsu kā (devil) Davai, tik pēc tam iedod mums linku, lai varam patestēt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 "daļēji" :D:D:D vai nu var, vai nevar... tātad nevar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts