Jump to content
php.lv forumi

Portatiivs Devaiss Prieksh PHP + MYSQL


andre

Recommended Posts

meklēju portatīvu devaisu, kādu smartfonu, pocket pc,netbuku , kādu minimizētu laptopu, uz kura varētu palaist php un mysql, un kodēt mājaslapas.normaals laptops ir, bet tas neder dēļ izmēra un svara. vajadzīgs kas mazāks un portablāks. ideāls būtu ipads, ja tik uz tā varētu to visu palaist. lūdzu iesakiet. paldies

Edited by andre
Link to comment
Share on other sites

Par jēdzīgu kodēšanu uz ierīces, kam ekrāna izmērs < 10" vari aizmirst. Esmu nedaudz pasēdējis pie eeepc ar 1024 x 600 izšķirtspēju- pa vertikāli šausmīgi pietrūkst vietas uz ekrāna. Ja kodē iekš vi(m)/emacs, tad domāju, ka tā nav problēma :>

 

Kaut kādiem ašiem labojumiem vēl eeepc būtu ok, taču nopietnam darbam labāk izvēlēties arī nopietnāku aprīkojumu. Kaut gan varbūt tas ir tikai manā galvā- man ar 22" 1920x1080 + 21" 1680x1050 ir sajūta, ka drusku pietrūkst (tā teikt- mēģinu atrisināt savu produktivitāti metot pret problēmu tehniku).

Edited by fest
Link to comment
Share on other sites

iPads kodēšanai? Neticu, ka tu spēsi normāli parakstīt uz touchscreena. Bakstīšanās tā būs, ne kodēšana. Vai arī tu uz parastās klaviatūras arī raksti tikai ar rādītājpirkstiem? :)

Link to comment
Share on other sites

Manā uztverē 1280x800 ir minimālais uz kā var kautko sākt nopietni darīt. Šķiet esmu mēģinājis darīties uz 1024x768 - man tas ir par mazu. Pārāk maz vietas uz ekrāna.

Ir jau visādi portabļi 13/15" ar svaru zem 2kg, kuriem izšķirtspēja ir virs 1280x800. Tik tad, protams, ir jautājums par to cenu.

Link to comment
Share on other sites

Taa kaa Mysql/Apachis/PHP neeed nekaadus mega resuursus, tad skaties kam var uzlikt *.nix vai kadu no WIN (98/2K/XP)

principa normali var kodeet ja ir atminja vismaz 256Mb Un HDD Vismaz 1GB ( var jau protams mazak, bet tad buus probzas ar Bckupu veidosanu etc..)

--

bubu--> Es pts mieriigi stradaaju uz 1024X768 , nav tik traki, mazak gan ir pilniigi garam, jo 90% lapu pieprasa vismaz sdu iskirtspeeju.

Link to comment
Share on other sites

bubu--> Es pts mieriigi stradaaju uz 1024X768 , nav tik traki, mazak gan ir pilniigi garam, jo 90% lapu pieprasa vismaz sdu iskirtspeeju.

Nu pag - strādāt nozīmē šad tad pabrowsēt webu, pačatot Skypā, paspēlēt flašspēlītes? Vai tomēr nopietni dien-dienā developēt? Nez, es savas acis tik traki bojāt pagaidām vēl netaisos. Nemaz nerunājot par ērtībām, kad ir pieejams lielāks ekrāna laukums (2 monitori, vai viens liels), kur var atvērt gan helpu, gan vairākus logus koda rakstīšanai, debugerim, u.c stuffam...

Link to comment
Share on other sites

bubu-> nee dien dienaa.

Un ne jau visi var uzreiz atljauties 2 monitorus.

Piedevam nostrda nosacijuma efekts, ka arii ljoti svariigi kads monitors.

Mieriigi Esmu pieradis pie sava CRT 17", un nav nekadas vainas ( punkta izmers 0.19 {skjiet ka shaads, ja ne mazaks} )

LCD monjiem shda izmera monjos jau acis sak scobiities ( delj punkta izmera) , tad gan prasas lielaku & etc.. papildus fichas..

--

Viss jau tomer atkariigs no monitora izmera, ja 21" tad 1024X7xx ir galiigi garam , jo svariigi tomer ir simbola lielums ( ja redzi ka vinsh sastav no punktiem tad ir :( )

--

Vismaz tas ir mans subjektiivais viedoklis ..

--

Nu nezinu par 2 monjiem, vai kodejot isti vinjus vajag, grafikai JAA noteikti ...

P.S. speles praktiski nespeleju, ja nu kautko atslodzei, un tad arii ne katru dienu - man vinjas parak atri apniik. :(

 

edit: nu ja papildus labums shamai izskirtspejai ir: vizualaa kontrole toposhajai lapai, jo tomer 1024X7xx ir pgaidam kaa neoficals standarts, ko gruuti nokontrolet uz lielakas izskirtspejas, kautgan final vrjanta, tapt japalekaa par scrin izmeriem ..

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

Būšu viens no tiem, kas teiks, ka pie mazām virsmām (izškirtspējām) nav aršana. Kā arī pie maziem ekrāniem un lielām izšķirtspējām, jo tad viss ir pārāk maziņš. Man ar, laikam, minimālais ir 1280x800, bet arī tad, nedaudz, jau sāk prasīties external monitors. Laikam, jau izlepis esmu. Tāpat jau parasti on-the-go neko īpaši nevar saprogrammēt. Tomēr vajag, nedaudz, noskaņoties un daudz, maz, normālus apstākļus apkārt. Kaut kādā autobusā tas nebūtu viegli, IMO. A tā, ja kaut kur jāaizbrauc, tad parasts portatīvais der gana labi (sākot no 13 collām ar augstāk minēto izšķirtspēju). Un viņi jau arī nesver daudz, mūsdienās un neaizņem daudz vietas. Arī baterijas tur virs 3h, kas ir gana OK.

 

Nobeigumā parādīšu (jo gribu būt kruts), kādā vidē es ikdienā strādāju - tādēļ arī laikam man vairs netīk mazie monitori un izšķirtspējas :D

http://tweetphoto.com/14958637 (viens galvenais PC ar lielo monitoru un vienu mazāko pa kreisi. Tad sekundārais ar otru mazo ekrānu. Viena klaviatūra un pele. Tas viss kopā savienots ar synergy palīdzību)

Edited by rATRIJS
Link to comment
Share on other sites

nav runa par patstaaviigu kodeeshanu pie maza neerta verka, bet par eerti parnesajamu vieglu un mazu devaisu ar kuru var piekodeet, pielabot, lietot izbraukumos, lidmashiinaa, transportaa, utt

 

ir taa ka biezhi braukaaju darba dariishanaas pa aarzemeem un panemtaas tehnikas svars nelauj nemt parasto laptopu liidzi, tapeec vajaadziigs kas mazaaks, vieglaaks.

 

taapeec shii humoristiskaa bilde manaa gadijumaa ir reaala nepiecieshamiiba.

ibap_464x672.jpg

 

 

pagaidaam no ieteiktajiem skatos uz Asus Eee PC 1005P vai Asus Eee PC 1001HA deel ilgaas bachas. bet varbuut ir kas labaaaks ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...