Snaip3Rs Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Tāds muļķīgs jautājums, bet nezinu kā rakstīt lai varētu atrast funkciju kas dara tā! Nospied pogu ienākt laiks sāk skaitīties tu izej caur pāris lapām cauri aizpildi tabulu un pēc tam nospied piemēram pogu gatavs un tevi aizmet uz gatavs.php lapu un rādās cik tas tev aizņēma laiku lai tiktu līdz tai lapai no pogas nospiešanas laika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Sakuma ieliec sesijas mainigaja sakuma laiku (time()) un pie gatavs nospieshanas atkal panjem tagadejo laiku (time()) un starpiba starp velako laiku un jaunako laiku bus tas ilgums ko tev vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Lūkur es dabūju kodiņu, bet ir viena problēma kad es eju uz citu kapu timers nojūdzās un skaita no jauna! :( Jo tas ir JavaScript <html> <head> <script type="text/javascript"> var c=0; var t; var timer_is_on=0; function timedCount() { document.getElementById('txt').value=c; c=c+1; t=setTimeout("timedCount()",1000); } function doTimer() { if (!timer_is_on) { timer_is_on=1; timedCount(); } } function stopCount() { clearTimeout(t); timer_is_on=0; } </script> </head> <body> <form> <input type="button" value="Sakt" onClick="doTimer()"> <input type="text" id="txt"> <input type="button" value="Beigt" onClick="stopCount()"> </form> </body> </html> Man tai mājaslapai ir tā: tu ielogojies aktivizējās skaitītājs visu aizpildi uz ātrumu un beigās nospiežot pogu piemēram darīts apturi taimeri un lai viņš tev izvada kādā laikā to visu izdarīji! Bija jāiet caur 4lapām lai redzētu iznākuma laiku Edited March 14, 2010 by Snaip3Rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Nu tas tāpēc, ka tajai lapai laiku skaitīja servera pusē ;) Ar javascriptu var mēģināt sākuma laiku piekabināt klāt linkiem (vai ielikt cookie), taču tas nav droši, jo lietotājs to var nomainīt. Jātaisa PHP sesija, kurā tad arī sāc skaitīt to laiku. Edited March 14, 2010 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 Vari lūdzu mazu piemēru iedot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 http://paste.php.lv/02b6b2d0a61a2867dc269adee50b153b?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 Lieliski strādā tikai ir viena man negāja manā lapā! Uztaisiju 3 parauga lapas sakt aizeju uz otru nospiezu stop un eju uz treso laiku redzēt balta lapa! a ja es spiezu stop 3 lapa tad gan rāda laiku! Jo biju 1 lapa atstājis tikai start pogu 2 stop 3 izvadit olaiku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Nu tad tev tajā 2. lapā vajag laiku saglabāt sesijā, teiksim, $_SESSION["diff_time"] = $diff_time; un 3. lapā izvadīt $_SESSION["diff_time"] ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts