Vecteevs Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Sveiki, esmu iesācējs šajā jomā, bet ceru ka palīdzēsiet! Problēma ir tāda, ka nevaru izdomāt kā lai raksta tos "else" lai sanāktu mans vēlamais rezultāts. Mana situācija: Te ir 4 linki kas novedīs uz pasūtījuma lapu: <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php'><span class="menulinki">kakis1</span></a> <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php'><span class="menulinki">kakis2</span></a> <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php'><span class="menulinki">kakis3</span></a> <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php'><span class="menulinki">kakis4</span></a> Kā lai dabūn tās cenas tajā pasūtījuma lapā ja uzspiež piemēram uz "kakis4" un pasūtijuma lapa parādīsies ka viņš maksā 40latus Ceru ka domu sapratāt ______________________________ Te ir mana doma bet nezinu vai ir pareiza un nezinu kā to pielietot! <?php $kakis1=("10"); $kakis2=("20"); $kakis3=("30"); $kakis4=("40"); if ($kakis="10") echo "Maksājamā summa ir 10ls!"; elseif ($kakis2=="20") echo "Maksājamā summa ir 20ls!"; elseif ($kakis3=="30") echo "Maksājamā summa ir 30ls!"; elseif ($kakis3=="40") echo "Maksājamā summa ir 40ls!"; ?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) sākumā tos kaķus vajag padot cenu lapai kā parametru <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php?kakis=kakis1'><span class="menulinki">kakis1</span></a> <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php?kakis=kakis2'><span class="menulinki">kakis2</span></a> <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php?kakis=kakis3'><span class="menulinki">kakis3</span></a> <a class='menulinki' href='pasutijumalapa.php?kakis=kakis4'><span class="menulinki">kakis4</span></a> pēc tam pašā pasutijumu lapā tam parametram (konkrētajam kaķim) var piekļūt ar $_GET['kakis'] tad pārbaude būs šāda: if ($_GET['kakis'] == 'kakis1') echo "Maksājamā summa ir 10ls!"; elseif ($_GET['kakis'] == 'kakis2') echo "Maksājamā summa ir 20ls!"; elseif ($_GET['kakis'] == 'kakis3') echo "Maksājamā summa ir 30ls!"; elseif ($_GET['kakis'] == 'kakis4') echo "Maksājamā summa ir 40ls!"; Edited March 6, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecteevs Posted March 6, 2010 Author Report Share Posted March 6, 2010 Liels paldies! Viss sanāca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 yeee 10/10 ar pirmo šāvienu :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts