ezis Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Hi! Daudz ierakstu forumā ar tēmām par .htaccess, bet neviena man tā kā nepalīdzēja. mans .htaccess Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ index.php?page=$1 [L] Tad vajadzīgos elementus no url sadalu un no array paņemu kuru man vajag. $url = explode( "/", $_GET["page"] ); Lai iekš idenx.php mainītu saturu, es swičoju. Tas tā kā darbojas, bet kad kādā lapas daļā izmantoju jQuery load funkciju, lai "atsvaidzinātu" saturu sākas problēmas. <script type="text/javascript"> $(function () { $('#web_stats').load('web_stats.php'); }); </script> Kamēr nav norādīta cita lapa, kā sākuma lapa, tad ar load nav problēmu, bet kā pāriet piemēram uz weebzz.lv/lapa/ tad tas lod ielādē nevis norādītā faila saturu, bet gan visu webu. Tad beigās sanāk, ka man atveras pieprasītā lapa un web_stats.php vietā vēlreiz pieprsītā lapa. Lapa iekš lapas :D Kuuur ir tā problēma? web_stats.php atrodas tajā pašā direktorijā, kurā index.php. Man ir aizdomas, ka, kad tiek pieprasīta cita lapa, tad mainās arī ceļš uz web_stats.php ? :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted February 27, 2010 Author Report Share Posted February 27, 2010 woops, sorrry! DoubleClick power ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 $('#web_stats').load('/web_stats.php'); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 jeb vajag noradīt vienmēr root path liekot priekš / , jo mod _rewrite, "zīmē, vēl direktorijas" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 (edited) argg.. :\ neveixme! Vaar vis bija labi, bet šodien ir tā, ka pārslēdzot uz kādu lapu pazūd viss pirms un pēc sviča. :\ Kā tas var būt? :\ EDIT: Tas tā kābūtu izlabots.. mēģināju arī tā /web_stats.php, betnekā... ja espiemēram rakstu weebzs.lv/reg tad viss ir ok, bet ja ar forward slash, tad atkal ir vecās prolēmas.. varbūtiekš htaccess kkas jādara ar to slashu? Edited February 28, 2010 by ezis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 nepareizi tiek norādīta vieta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 ja es eju uz weebzs.lv/reg tad viss kārtībā, bet ja weebzs.lv/reg/, tad uz web_stats.php tiek norādīta nepareizi vieta? oO bliiins, kaut ko neiebraucu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 nezinu kā norm paskaidrot, bet nu piemēram www.lapa.lv un ņemam script/yo.php www.lapa.lv/kkas/ (www.lapa.lv/kkas/script/yo.php www.lapa.lv/kkas/kkur/ (www.lapa.lv/kkas/kkur/script/yo.php A ja priekšā ir /, tad ņems no sākumfoldera www.lapa.lv/kkas/kkur/ (www.lapa.lv/script/yo.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 (edited) nū, ja bija domāts, ka ja es piemēram inklūdi uz failu /yo.php un ieejot kāda lapā man to yo.php meklē sākuma direktorijā, tad sapratu.. bet tagad notiek vnk melnā maģija:\ nomainu saturu paneļiem labajā pusē un spiežu refreš, bet nekas nenotiek :\ visu laiku rāda veco saturu :DD asdlkjaslkfaslkfasjfklsadjflk j9saf amsdf,.ma.s šodien nav mana diena. ^^ jāpamēģina vēlāk. EDIT: laikam sanāca :D w00t w00t! ^^ Edited February 28, 2010 by ezis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 hey. vispār gribu pacelt šo tematu augšā. function atjaunot_PLAY_NOW() { alert('yo maza faka'); $("#PLAY_NOW_LIST").load("/test.php"); } šis kods stāv iekšs /application/views/pages/play_now.php un to testu gribu dabūt vnk no /test.php Nospiežot maģisko ahrefu izlec alerts un tad mistiski ielādē lapu un viss sākas nebeidzamas reloads, ja nemaldos. Kur varētu būt problēma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 un ko saka js error konsole? un kas atrodas tajā test.php? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Lab aizmirstam. Toč nav mans rīts. Īsti tāpat nesapratu, kur vaina, bet viss iet. iemetu test.php iekšs /public/test.php (jo reāli htaccess sāk ņemt visu tik no public) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 laikam cīnies ap kkādām citām sistēmām ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Nē, ar savu :D Bet nu tā ir pirmā reize, ar kuru tagad arī mēģinu strādāt. Pirmā reize tā sāpīgākā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts