daGrevis Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Labvakar, Radās problēma. Tiek izpildīts do__sign-up.php fails, kurš apstrādā datus pēc kritērijiem. Ja kaut kas neatbilst kritērijiem, kā šeit... (ja sign-up.php tiek padots tukšs username vai password) if(empty($username) or empty($password)) { $value = urlencode('Don\'t leave empty places, sparky!'); header('Location: sign-up.php?error=' . $value); die(); } ...tiek mainīgajā "value" saglabāts kļūdas paziņojums, un tad lietotājs ar visu paziņojumu saglabātu linkā, pārredirektāts uz sākumu - sign-up.php. Un skripts tiek apturēts (do__sign-up.php). Un re kāds izskatās sign-up.php. (attiecīgā vieta) if(isset($_GET['error'])) { $value = $_GET['value']; echo $value; } Neko īpaši nesaprotu, jo esmu iesācējs, bet pārbaudīju - $value ir tukšs. Un jā, met arā paziņojumu... Notice: Undefined index: value in ***\sign-up.php on line *** Kā to lai salabo, jo neizvada neko, jo kā jau teicu, $value ir tukšs. Links gan ir šāds, it kā tāds, kā vajag... ***/sign-up.php?error=Don%27t+leave+empty+places%2C+sparky! Ceru uz palīdzību... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 if(isset($_GET['error'])) { $value = $_GET['[b]error[/b]']; echo $value; } Vajadzētu strādāt :) P.S. Kļūdas manuprāt labāk padot sesijā vai kā citādi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eude Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 if(isset($_GET['error'])) { $value = $_GET['error']; echo $value; } bold tagus viņam nevajadzēs :p (iekš code viņi nestrādā mikcy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 14, 2010 Author Report Share Posted February 14, 2010 Kam man bold HTML tagus? :? Em, jā, domāju arī, ka pdošu sesijā, tikai gribēju uzzināt, ko es šeit daru nepareizi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) mickys +1 gan par value -> error, gan arī par sesiju, jo "nav smuki" kļūdas paziņojumu likt adresē :D vsp kāpēc tik agri liec redirect? to vajag pēc tam kad forma ir veiksmīgi aizpildīta un db vai kāda cita darbība izpildīta Edited February 14, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Kam man bold HTML tagus? :? Em, jā, domāju arī, ka pdošu sesijā, tikai gribēju uzzināt, ko es šeit daru nepareizi... Un vai tad neuzzināji? Tu padod "?error=...", tātad aizpildīts būs tikai $_GET['error']. Kur Tu izrāvi $_GET['value']?! eude Tev pareizu kodu uzrakstīja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 15, 2010 Author Report Share Posted February 15, 2010 Skaidrs, paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts