tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 imho, ja par logo sauc to džeku ar M-16, tad teksts viņam blakus ir konkrēti sharp (pat graudains). tur drīzāk varētu smooth, ja vien tas tā speciāli nav uztaisīts/domāts jā es arī pamaniju to jau teica 3 postus kkur uz atpakalu waplets ! a kāds ir labs dizains ja shaja dizaina neka nava ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) jā es arī pamaniju to jau teica 3 postus kkur uz atpakalu waplets ! waplets tieši teica, lai liek sharp, bet sharp jau ir! tāpēc nesapratu. varbūt viņš pārteicās (vai es kko pārpratu) a kāds ir labs dizains ja shaja dizaina neka nava ? dizainam ir jāatbilst lapas būtībai. kr4 dizainā ir jāieliek pareizais fīlings. es nez, tie kas spēlē to cs, nju kas viņiem ir svarīgi? 1) militāra spēle, zna4it dizainā vajag kko agresīvu 2) lai labi spēlētu, vajag labu skilu. tipa kkādu krutumu vajag dabūt tur iekšā viegli pateikt, bet tas ir dizainera uzdevums radīt pareizo noskaņu paklausies, kādu muzonu viņi klausās, kad spēlē cs. paskaties youtube labākos cs momentus: kā šauj (un trāpa) cauri sienām, kā taisa multi killus, etc kad noķersi un izjutīsi spēles garšu (nav pat obligāti pašam jāspēlē), tad varēsi uztaisīt atbilstošu dizainu Edited February 13, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 waplets tieši teica, lai liek sharp, bet sharp jau ir! tāpēc nesapratu. varbūt viņš pārteicās (vai es kko pārpratu) dizainam ir jāatbilst lapas būtībai. kr4 dizainā ir jāieliek pareizais fīlings. es nez, tie kas spēlē to cs, nju kas viņiem ir svarīgi? 1) militāra spēle, zna4it dizainā vajag kko agresīvu 2) lai labi spēlētu, vajag labu skilu. tipa kkādu krutumu vajag dabūt tur iekšā viegli pateikt, bet tas ir dizainera uzdevums radīt pareizo noskaņu em diemzel tekstam ir uzlikts -- none tagad uzliku sharp un nav graudains vairs ! , un nomainiju uz vēsu zaļganzilu ! jā vecīt zelta vārdi cs jābut agresīvam , bet nu ir apnicis skatities uz shīm lapām ar trīs kolonnām un visām izmainās tikai menu un header bet ir viss viencs un tas patc ! domāju kautko savādāku , un protams draugam viarāk arī neko nevajadzēja servera monitors , aptauja , reklāmas banneri ! un news ! ļoti primitīvi un minimali , man leikas ka minimālais ir viss labākais ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 krāsu pamainīju lai vairs nebūtu barbie puppy style , un nomainiju pumpurstreet uzrakstam , no none uz sharp ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) Outer glow suxx pa defu.. viņu nu reti kur izmanto.. unless ja viņš tiešām iederas tur.. bet vnk tāpat likt viņu nav jēgas.. ieteiktu apmeklēt.. deviantart.com lai apskatītu logo conceptus.. vari pieveinoties grupā #lancrecomm .. ja nemaldos.. diezgan sakarīgi dizaineri.. aplūkoju tikai darbus.. pats neko no grafikas nejēdzu, kā pateiks smuks vai nepatīk. http://lancrecomm.deviantart.com/ Tomēr, redz, ka vajadzeja sharp :D Menu teksts.. ir pa tuvu.. burtu spacing uzliec lielāku photošopā.. vai noņem bold un uzliec lielaku izmeru ;) Edited February 13, 2010 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 logo ir bezpersonisks... ja servers, tad jāattelo kauju, a tas ir pamatigs darbs jaunas bildes radīšanai :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 meh, tur tekstam vnk vajag antialiasingu uzstādīt uz smooth vai strong... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) labāk būtu ja fonā būtu izšķaidīti nevis kkādi dubļi, bet asinis Edited February 13, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milagaai Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Nice ..... Es izstrādāti manā mājas lapā Logo, Banner, Veidnes šeit http://www..com/ par zemu cenu , tur es reģistrēts domēna vārds, un Get Hosting plānos par zemu cenu .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Tomēr, redz, ka vajadzeja sharp :D Sharp ir tāds, ka malas ir tādas graudainas. Smooth - malas ir "mīkstākas", gludākas. Man šķiet, ka Tu jauc! =D P.S. Par gfx.lv, jā, ir tur viens čalis, kas sēž, un liek punktiņus un komatiņus lietotāju postiem, tad ar sarkanu krāsu ko apakšā vēl "asprātīgu" pieraksta un uzliek brīdinājumu uz 7 dienām. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 necroposter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Nice ..... Es izstrādāti manā mājas lapā Logo, Banner, Veidnes šeit http://www.xnynz.com/ par zemu cenu , tur es reģistrēts domēna vārds, un Get Hosting plānos par zemu cenu .... Nigērietis ar google translate? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts