tranceaddict Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) labdien , nezinu via šajā sadaļa ir domāts prezentēt web dizainu lai uzzinātu kas ir par nepilnībām , protams kad web dizians tiks uzkodēts tad arī tiks pievienots links lai uzzinātu kāda kvalitāte un līmeni ir paveikts , paldies jums! Protams counter-strike tēma nav no tām patīkamākajām cilvēku acīm bet nu draugam gribējās izpalīdzēt prakses pēc ! Edited February 13, 2010 by tranceaddict Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 īstā sadaļa šādiem topikiem ir http://gfx.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 īstā sadaļa šādiem topikiem ir http://gfx.lv tur salasījušies pilns ar dumjiem 15 gadniekiem, sry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) lol, un šeit ir savādāk? :D:D:D anyway, es tur esmu lasījis, kā viņi viens otram novērtē dizainus. ir ok. normāla kritika vismaz. pateiks vēl kādu filtru par daudz vai par maz esi uzlicis, un ar kādu photoshop tooli var labāku efektu dabūt. kā arī par krāsu izvēli, etc. diezgan profesionāli. tas ka pa vidam kāds muļķības pateiks, no tā jau nekur neizvairīsies Edited February 13, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) Kāds laikam kritiku nepieņem + logo liec tekstam sharp.. savādāk pēc sūda izskatās. un rozā.. cs dizains ftw :D Edited February 13, 2010 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 lol, un šeit ir savādāk? :D:D:D anyway, es tur esmu lasījis, kā viņi viens otram novērtē dizainus. ir ok. normāla kritika vismaz. pateiks vēl kādu filtru par daudz vai par maz esi uzlicis, un ar kādu photoshop tooli var labāku efektu dabūt. diezgan profesionāli. tas ka pa vidam kāds muļķības pateiks, no tā jau nekur neizvairīsies tev ir 15 ? esi mazais ? nu teiksim tā , vienalga ka tas ir gfx.lv bet nu līmenis nedaudz , tur pieklibo , atšķirībā no php.lv foruma ! notepad.lv arī vienīgais notpādā var atrat arī vajadzīgu infu , gfxā nav infas noderīgas! lai arī ko citi teiktu es palieku pie sava , var kautvai braukt augumā te kāds ja kkas nepatīk , šis ir tikai forums :) ja tik loti grib tad lai un grib nokartot nesaskanas ludzu , / msg 2easy - daudz izsaka līmeni kā raksta , rakstīšanas stils un gfx atpaliek no šejienes ! man pavadot šo īso laiku php.lv liekas ka es uzturos virtuāli peiaugušu cilvēku vidū nu atskaitot Ernijs_E :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Tajā dizainā nekā nav. Par krāsām kā jau teica - rozā? WTF? viņš uz acīm vēl izceļas. Ej vien uz gfx.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 un rozā.. cs dizains ftw :D varbūt tas ir cs for pussies? :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Kāds laikam kritiku nepieņem + logo liec tekstam sharp.. savādāk pēc sūda izskatās. un rozā.. cs dizains ftw :D waplet sry nē , tur nedaudz neaptesti cilvēki nepeinem apstirpinājumu , nu kā lietotājam , cs`am ir jābut melnam . pelēkam , un tumsham , tas nekur nav rakstītc :) ok skaidrs ! jaliek sharp ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) 2easy - daudz izsaka līmeni kā raksta , rakstīšanas stils un gfx atpaliek no šejienes ! tikai nesaki. tur viss obligāti jāraksta ar garumzīmēm un ideāli pareizā lv valodā. kkādas viņu admin beibes pat ar sarkanu labo postus. dažreiz tīri smieklīgi palasīt, kā viņi tur ņemās :P Edited February 13, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 varbūt tas ir cs for pussies? :D:D:D man liekas ka tev ir 15 gadi un vel sedi pamperos un dators ir visa tava dzive un viarak neko nesi redzejis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 btw waplet, kur tu ieraudzīji, ka teksts nav sharp? man viss izskatās ļoti sharp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 man liekas ka tev ir 15 gadi un vel sedi pamperos un dators ir visa tava dzive un viarak neko nesi redzejis gandrīz uzminēji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceaddict Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 labi saratis esmu jums nepatika ka izskatas logo tur ir janomaian uz sharp un pink puppies style krasa janomaian pret kko drumāku ! kā jau kunterstrikam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) imho, ja par logo sauc to džeku ar M-16, tad teksts viņam blakus ir konkrēti sharp (pat graudains). tur drīzāk varētu smooth, ja vien tas tā speciāli nav uztaisīts/domāts Edited February 13, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts