Jump to content
php.lv forumi

Freelancers.lv sāk darbu


Mulders

Recommended Posts

Sveiki tauta.

Iisteniibaa jau spams, bet pa teemu vismaz! (hihi nui offtopic)

 

Karoche, testa rezhiimaa palaidu jaunu saitu freelancers.lv (www priekshaa pagaidaam nic serveris nesagremo)

 

Doma ir atrisinaat gana aktuaalo latvijaa probleemu (tepat arii forumaa var redzeet), kad cilveeks, kam vaig uztaisiit kaut kaadu niecinju pa visaam listeem un forumiem bljaun, ka vinjam vajag.

Vai otraadi, kaads kuram nav ko dariit, klimst apkaart un taa vietaa lai kaut ko lietderiigu uzpeergaatu njem un hacko nevainiigas valdiibas weblapas.

 

Saita doma ir savaakt kaa vienus taa otrus vienkopus, satuuciit datubaazee un tad nu buutu vieta kur gribeetaajiem workot buutu iespeeja sev atrast haltuuras, kaa arii tiem, kam kaut ko vaig uzkodeet (un ne tikai uzkodeet) vareetu samekleet sev vajadziigus spechukus, vai vienkaarshi iespamot savu vajadziibu un cereet, ka kaads pieteiksies!

 

Taatad adrese

 

http://freelancers.lv

 

p.s. serveris ir testa rezhiimaa, taapeec ja hakojat, tad painformeejiet mani un neformateejieg gluzhi disku un nedropojiet DB

Link to comment
Share on other sites

Saites sadaļa nerādās. Kontakti arī. Uzspiežot valodu EN, pēc tam ar LV nevar tikt atpakaļ uz latviešu valodu. Normatīvos aktus ar nerāda. Juristu padomus ar. Ai bla, daudz tur nerāda. Izstaigā pats visus linkus ;)

 

Sarakstīju par sevi visādus datus, pievienoju prasmes. Uzspiežu saglabāt. A parādās, ka darbība neveiskmīga, arī reģistrācijas meils nenāk.

 

Un vispār JSP sux :lol:

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

Taas saites utt utjp tieshaam veel nav uztaisiitas!

Tagad vaidzeetu vareet regjistreeties normaali, es tev aizmetu regjistraacijas kodu!

Prosto man te mail serveris atspraaga!

A 2x ar vienu un to pashu neimu nevar pieregjistreeties!

Karoche uz teviim es uzraavos apmeeram uz 3 smagiem bugiem, shamos nolaboju :)

Piekam JSP nebij vainiigs... vainiigas manas liikaas rokas :)

Link to comment
Share on other sites

Kad ielogojos, kam vajadzīgs tas "Autentifikācija veiksmīga" logs? tracina.

Kā var pamainīt savu profailu? nevaru atrast. Vēl arī tas, ja jau esmu ielogojies, tad kāpēc man būtu vēlreiz jāreģistrējas par freelanceri?

Nez kāpēc sevi ar meklēšanu pēc nicka neatradu.

Un kas ar to reg. kodu jādara? Tā arī nesapratu.

 

Heh uz LV stāv jauks links: http :// freelancers.lv/ customers/ freelancer.jsp? lang = en & lang = lv (atdalīts ar atstarpēm, lai forums nesačakarē linku)

Kam tad īsti ir jābūt lang? en vai lv :)

:DDD paklikšķinot vēl vairāk uz tiem en vai lv iznāk apmēram šādi linki:

http : // freelancers.lv/ customers/ freelancer.jsp ? lang=en & lang=lv & lang=lv & lang=lv & lang=en & lang=lv & lang=en & lang=en

Cerams mana doma skaidra. ;)

 

joprojām daudz šitādu: HTTP Status 404 - /customers/advanced_search.jsp

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

Taax peec kaartas!

 

Taa par to logu... padomaashu!

Tas regjistraacijas kods... hmmm a tu tak jamo esi jau 1x izmantojis... tb 2x vairs nevajag. Doma ir taada pret autobotiem... 1x pieregjistreejies, taalaak dziivo ar passwordu

 

Tevi searchaa neatrada jo tev neviena skilla nav (sorry, kad tu regjistreejies, man tur bij gljuks).

 

Profailu pamainiit vari pie regjistraacijas... tb ielogojies, un shljuuc pa taisno pie friilancera regjistraacijas (nu jaaa jaa pagaidaam tas ir zem vienas kastes), un tad tur vaidzeetu buut visam izjemot passwordiem, tos var gadiities paprasiis veelreiz 2x ievadiit. Tad vari updeitoties! Protams loginu nevaig mainiit, a to jaunu juuzeri dabuusi :)

 

Taa lokalizaacija... nuu jaa tas strings taads garsh veidojas, bet vrodj nesaluuzt! Izchekoshu, 1x jau shito bij ieskreejies vienaa citaa projektaa!

 

Par 404, nupat nolaboju, pievienojot 500 erroru to 404 bij pazaudeejis!

 

p.s. es atljaavos tev pielikt PHP skillu (ja jau te tusee, tad jau tev taads ir?) lai tevi vareetu "atrast"

Edited by Mulders
Link to comment
Share on other sites

Nedaudz no maniem testiem un novērojumiem:

 

1) Pēc reģistrācijas nav īsti nekādas skaidrības, kas tas par reģistrācijas kodu. Pēc apmēram 10 minūšu domāšanas pieleca, kas par vainu. Vajadzētu uzrakstīt, kas un kā jādara ar to reģistrācijas kodu.

 

2) Uz to laikam jau norādīja bubu, bet nu atkārtošana zināšanu māte - vajadzētu padarīt kreisās malas izvēlni mazliet dinamiskāku - lai pēc autorizācijas vairs nerādītos reģistrācijas un autorizācijas linki.

 

3) Aktīvo projektu saraksts. Saite 'izvēlēties' nav īsti laba, jo kaut kā asociējas ar tūlītēju pieteikšanos projektam, labāk būtu ja links uz projekta aprakstu būtu vai nu zem virsraksta (<h1><a href="blabla">Projekta virsraksts</a></h1>. Pavisam labi būtu, ja aktīvo projektu sarakstā būtu arī kaut kāds īss aprakstiņš - tāds līdz kādiem 50 vārdiem. Pilnīgi pieļauju domu, ka kādā jaukā brīdī kāds gribēs uztaisīt kādu 'Featured', vai 'Urgent' projektu, kam vajadzēs kotēties pa pašu augšu un būt kā īpaši iezīmētam - par tādiem attiecīgi tu varētu mēģināt kaut kā maģiski pat komisijas maksu iekasēt.

 

4) Projektu meklēšana - Iesākumā gan neaktuāli, bet vēlāk varētu būt diezgan aktuāli - ja projekti sarodas vairāk, noteikti būs nepieciešama kaut kāda filtrēšana vai atlasīšana pēc parametriem, prasmēm un citām lietām.

 

5) Meklēt frīlanceri - doma laba, bet kaut kā man nepatīk tā prasmju izvēles sistēma - tam teksta laukam, kurā tiek sarakstītas prasmes, vajadzētu būt rediģējamam, lai vajadzības gadījumā prasmes varētu arī nodzēst. Šobrīd ir tā, ka prasmes var pievienot tikai caur maģisko popup logu, bet nodzēst var tikai nodzēšot visu formas informāciju. Meklēšana pēc e-maila - nu nez vai tas ir vajadzīgs, kaut gan varu kļūdīties.

 

6) Frīlancera reģistrācija pēc tam, kad esi piereģistrējies, vēljoprojām tiek rādīti tavi ievadītie reģistrācijas dati, nospiežot saglabāt - ilgi ilgi kaut ko domā, pēc tam pasaka, ka Internal Server Error (500)

 

7) Pie profila ir vērts paredzēt arī mājas lapu, ja tāda ir, lai vajadzības gadījumā klients varētu apskatīties arī portfolio, ja tāds ir.

 

Iesākumam pietiks.

Link to comment
Share on other sites

Heh, kāds XHTML pievienojis pie programmēšanas valodām :)

 

Vēl kas: atverot kaklz profailu, tur man rādās podziņa, ka viņu drīkstu atsacīt no projekta :)

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...