EdgarsK Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Sveiki, šodien noņemos ar pdf tabulas konvertēšanu html tabulā. Būtu jauki kautkādi ieteikumi. līdz šim esmu izmeiģinājis pdftohtml.exe - labs, bet tabulu neizveidoja tad vēl pdftotext.exe bet to arii vins dara kas tam teikt. Ludzu palidziet kautkada ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Nu sis ari nepalidz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Nu sis ari nepalidz? bobster - nepalidz gan :) atverot linku, pirmas 30 lapas jau ir apskatitas, neverte mani par zemu, pirms rakstiju logiski ka izfiltreju guugli. sapratu ka gugle ir +- viss par maksu pieejams, un tie enkoderi kuri ir tie neparkode tabulu idealais variants butu shis - http://www.adobe.com/products/acrobat/access_onlinetools.html beet :/ ka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 es jau nesaku ka nesi izmeklejis mātes googles kabatas vienkārši atliek mazliet savādāk uzrakst;it meklēšanas tekstu ka viņa parāda citas kabatas kurās kaut kas ir paslēpts :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 (edited) nu katra gadijuma es jau ka no 09:00 guugleju, taka es uzskatu ka gana esmu gulgejis lai pavaicatu palidzibu seit , ne ? :) Enyone? :) Edited February 11, 2010 by EdgarsA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 gribi no komandrindas laist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maris-S Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Nav tā ka neviens konvertors nepārkonvertē tabulu, vienkārši bieži pdf dokumentos tās tabulas ir ieliktas nevis kā tabulas objekts, bet gan sazīmētas ar līnijām (es pie tam pats ar php esmu tādus pdf veidojis zīmējot līnijas). Vari pamēģnāt solid converter, vienīgi man šķiet viņš uz wordu konvertē, bet no turienes gan jau izdomāsi kā dabūt htmlu. Es nezinu vai viņš var aptvert ka no līnijām ir uzzīmēta tabula, bet ja pdf failā tabula ir patiešām kā tabula, tad uzzīmēs. Cits variants, kas arī no līnijām zīmētu tabulu pārkonvertēs, ir abby finereader, tur pat ja viņš neatpazīs viņu kā tabulu, varēsi sazīmēt līnijas tabulai un rezultātā arī iegūsi tabulu, tiesa gan arī uz wordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 es tomer pierunaju te cilvekus lai dara visu ar roku, attiecigi 1) upload 2) paradas forma - http://www.adobe.com/products/acrobat/access_onlinetools.html#form 3) nokope rezultatu 4) iemet compileri kurs tad arii talak saglaba db etc.. - tnQ for support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts