Web Developer Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Labvakar! Gribu atvainoties visiem, ko esmu aizskāris vai arī izjaucis nedaudz aizsākto tēmu! Bet gribētos, lai bubu man par to noņem pusi no "warningiem" - par to, ka es te visiem atvainojos! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Sveiks.. Neviens jau tavas wārnas neredz. Par ko tu uztraucies :? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted February 10, 2010 Author Report Share Posted February 10, 2010 Jā, bet negribas, lai izsviež dēļ veciem warningiem! Pie tam, tie te tiek likti stipri subjektīvu adminjūtu vadīti! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 gribētos, lai bubu man par to noņem pusi no "warningiem" - par to, ka es te visiem atvainojos! :) ja bubu tā izdarīs, tad iespējams būs gaidāms jauns spama/apvainojumu vilnis :D:D:D ok, es piedodu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Ir tāds senlatviešu teiciens! Nākamreiz, kad atvainojies dari to uz ceļiem un izstiep piecīti ;) Labi tas kā joks, ja esi mani aizskāris es tev arī piedodu! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Pie tam, tie te tiek likti stipri subjektīvu adminjūtu vadīti! :D Es gan teiktu, ka ļoti objektīvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Es tikai gribu, lai man noņem "warningus"! Un "endrju" - cilvēks pēc definīcijas nevar būt objektīvs, var vienīgi sasniegt tuvu tādu stāvokli, gadiem ilgi uz to tiecoties un mācoties to! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ahh.. Web Developer, atkal jau es tev to teiksu. PHP.lv forums ir domats cilvekiem kuri mekle/piedava programmesanas pakalpojumus, mekle/piedava atbildes uz jautajumiem kuri saistiti ar programmesanu, savstarpejam programmetaju/darbadeveju apsriedem un vel nedaudz lietam kuras vairak vai mazak saistitas ar web programmesanu. Tu - ienac foruma, ieraugi temu, pasaki ka esi gudraks par visiem, ritigi uz*irs un aizej. Ja no ta kas mainas, tev tos warnus var nonjemt, bet ticu ka vinji ir uzlikti ar iemeslu - tava attieksme. Ne es ne kads cits tevi neludz seit nakt un visiem kapt uz galvas, ja tev ir nepieciesamas atbildes, velies piedavat darbu, mekle darbu vai redzi kadu topiku uz kuru zini atbildi, vai vismaz minejumu par pareizo variantu - tad drosi raksti, preteji, uzraksti to ko velies uz*irst kadam, pec tam to parlasi un iedomajies ka tev to kads teiktu, tad apdoma vai tiesam publicet sho nevienam nevajadzigo postu. Piedod ja aizskaru tevi, vnk esmu noverojis tadas lietas tavos postos, ticu ka ne tikai es. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Labvakar! Gribu atvainoties visiem, ko esmu aizskāris vai arī izjaucis nedaudz aizsākto tēmu! Bet gribētos, lai bubu man par to noņem pusi no "warningiem" - par to, ka es te visiem atvainojos! :) Hvz vai mani esi aizskāris, bet tomēr "piedodu" :D Lai veicas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 vsp tāpat vien atlaist wārnas nevajadzētu. sliktos darbus vajag izpirkt ar labajiem darbiem kr4 labāk būtu tā, ja Web Developers tgd ietu un palīdzētu kādam: atbildētu uz iesācēju jautājumiem, un kad kāds viņam pateiks "paldies Web Developer" vai "ty Web Developer" vai vēl kkā tamlīdzīgi liks noprast, ka tieši viņa atbilde noderēja un to arī šādi rakstiski novērtēs, tad katru šādu pateicību varētu pieņemt kā izpirkumu vienai wārnai :)) bubu, ko saki par šādu variantu? ;) ja tam piekrīti, tad manu vienu wārnu arī lūdzu noņem! (offtopic pārkāpums darba sadaļā) re kur viena pateicība, kas tika izteikta kkad vēlāk pēc tā gadījuma: http://php.lv/f/topic/15608-url/page__pid__120229__st__0entry120229 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 taads 2easy :D shitik labs raksts un panjem beigas izboja visu postu :D ja tam piekrīti, tad manu vienu wārnu arī lūdzu noņem! (offtopic pārkāpums darba sadaļā)re kur viena pateicība, kas tika izteikta kkad vēlāk pēc tā gadījuma: http://php.lv/f/topi..._0entry120229 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 galvenais, lai būtu smieklīgi ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 es ar piekriitu ka par labajiem darbiem varētu njemt nost vārnas ... bet par tiešām labiem darbiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 izskatās ka Web Developer ir nokaunējies jo nespēj neko teikt, cerēsim ka viņš ir sapratis to par ko ir šie warningi. - mierpilnu šo nedēļas noslēgumu visiem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts