Devils666 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 nezināju kur īsti rakstīt, bet nu problēma tāda - ar mozilla firefox v3.6 pēdēja laikā gadās nosēdet vairakas stundas no vietas un rezultāta no RAM'a aizņem vairāk par 700mb, no visiem maniem 1024, tā kā varat iedomāties, ka viss bremze... es izmēģināju daudz ko, patīriju vēsturi utt, prasīju taneti goooglei, bet tas neko nav mainījis, neesmu neko atradis varbūt kādam ir gadījies līdzīgi? vai kāds var kaut ko ieteikt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Jap, firefox ar laiku paliek baigi ēdelīgs, sarijās daudz rama... Palīdz pārlūka pārstartēšana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 rezultāta no RAM'a aizņem vairāk par 700mb, no visiem maniem 1024, ../skip/.. varbūt kādam ir gadījies līdzīgi? Nu ko var ietekt RAM musdienas jau nav tik traki dargi ... Bet vispar jaaa.. FF pedejas versijas ir palicis stipri divains... RAM noed atri Un arii procesoru pamanas noslogot diezgan daudz.. Piebildishu pr saviem noverojmiem : 1. RAM resursi pazuud vismaz 800Mb ( kamer rakstu 870) 2. Brizjam procesora noslodze nenormala .. liidz 90% ( uz 4 kodoliem! ) -- secinajums --> FF parak advancets uz plaginiem .. Kas arii rada visu problemu .. P.S. Vismaz man domat ka vaina nv ieksh FF , bet gan vinjamvirsu sakarinato pluginu delj, kuriem arii ir samera briva valja .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Plugin'i sux...Chrome rulzzz oneoneone!1 Man patīk Google Chrome :) mazs un ņiprs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Ar ramu man nav problēmas, bet kad firefox tiek darbināts vairāk par 18h no vietas, šis sāk rīstīties.. ik pa kādām 2, 3sek ieķeras uz pus sekundi visas animācijas un viss pārējais. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Pamēģini atslēgt Flash atbalstu un tad paskaties kā/vai pieaug. Pārliecinies, ka Tev ir pati pēdējā Flash versija - pēc manas pieredzes tieši Flash ir tas, kas visu noēd (gan FF, gan Chromē). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 flash tur ņipričom. man ir flashblock. tb flashu apskatu tikai tad, kad gribu. ff rij ramu anyway (uz 512MB to var samērā ātri pamanīt :D) workarounds ir ik pa pāris stundām to browseri aizvērt/atvērt pirms ff update labāk pietaupīšu pašreizējo instalāciju, lai var rollbackot, ja paliks vēl rijīgāks :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Hmm, nu varbūt arī, ka nav saistības. Es pirms mēneša gan konstatēju tiešu saistību. Updeits uz jaunāko Flash plugina versiju palīdzēja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Grey_Wolf, izklausēs pēc kaut-kāda riktīgi kreisa plugina. Firefox paliek ēdelīgs, ja darbojas kādu laiku, bet nu ne jau tik traki :) Man uz doto brīdi 260Mb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Hmm, nu varbūt arī, ka nav saistības. Es pirms mēneša gan konstatēju tiešu saistību. Updeits uz jaunāko Flash plugina versiju palīdzēja. nē, nu tas ka flash varētu radīt mem leakus, to jau neapstrīdu. tikai gribēju teikt, ka ff ir rijīgs arī bez visa flash ;) tas pamazām uzpūšas arī browsojot pa lapām, kur nemaz nav flash. tas ir 100% kr4 aizverot tabus, atmiņa neatbrīvojas :( varbūt par daudz cenšas kko kešot? tikai šoreiz nevietā :P Edited February 8, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Es pieljauju, ka dazhi plugin'i vareetu buut atminju netauposhi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 hm, interesanti, salasījos šeit par flash plugina upgrade. Pamēģināju un ff tagad rij apmēram 3x mazāk RAM. Pirms tam bija līdz pat tādam absurdam, ka Eclipse ar 100+ atvērtiem failiem aizņem mazāk RAM, nekā Firefox ar 4 atvērtiem tabiem (1G+) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 nu man flash plugini paši jaunakie, un ja, nejau rams vienigais cieš, ari dual core procesoram diezgan grūti iet, it ka negribētos lietot citu parlūkprogrammu... un, zinu ka man dators nav no jaunākajiem :D bet nu tas tomēr nav normāli ka aiziet pāri 700mb rama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) 145MiB RAM. Nekad nekas tāds nav novērots. FF v3.6. 6 add-on'i, 7 plug-in'i... :) P.S. Pēc 1h, t.i., tagad, 139MiB RAM. :D Edited February 11, 2010 by daGrevis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 145MiB RAM. Nekad nekas tāds nav novērots. FF v3.6. 6 add-on'i, 7 plug-in'i... :) P.S. Pēc 1h, t.i., tagad, 139MiB RAM. :D es pamēģinaju uzlikt auto clickeri vienai lapai, uz kadam 4 min atstāju, pēc tam dators nebija lietojams, viss bija gandriz uzkaries, jo visu RAMU aizņema mozilla un cpu slodze ari pamatiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts