rATRIJS Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Kādēļ tev Web Developer tik ļoti gribās, lai codez veikums būtu sūds un vēlies visiem par to izklārēt? :/ Es būtu priecājies, ka kāds vispār ko veido un cenšās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Es to spēli ar apskatījos kādu brīdi atpakaļ, šobrīd tas par hītu nav nosaucams, tam es piekrītu. Tomēr noniecināšana, šai gadījumā no Web developer puses, ir nevietā. Es uz to vairāk skatos tā, ka lai arī codez nav neko unikālu izveidojis, tomēr viņš veido un dara. Dzinējs, kas tam visam ir apakšā, ja ir gana labs, tad tikai jāgaida īstā ideja un moments, tad arī lielas lietas notiks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Web Developer ir totāls butthurt to codez: turpini talāk Tev vis sanāks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Šorīt ieskatījos Warxy, domāju, codez tak īstenībā būs bijis tik kruts kā viņš te visiem stāstījis un spēlītei būs vismaz pieaudzis spēlētāju skaits nu uz pāris simtiņiem, bet nē - tie paši 25, laikam cilvēki, kam tiešām nekā cita dzīvē nav, tur kaut kādus punktus sev saģenerējuši! Vecais, vai nu tu savas spējas esi pārvērtējis (runāji tu vairāk, nekā spēj - tas ir raksturīgi muldoņām starp citu), vai arī tu vienkārši "klusām slēp" savas "patiesās spējas", par ko es nereāli ierēcu! :D Domāju, ka tu esi viduvējais indiešu frīks un nav ko tev zīmēties, gaidam no tevis LABĀKU garadarbu, bet pagaidām nekas... Jebkurā gadījumā, codez - laiks ir atzīt, ka tava spēlīte ir FAIL!!! ;) Pirms gudroties pamēģini pats iestartēt vismaz ar kaut ko. Es pats esmu startējis jau vairākas reizes. Dažreiz veiksmīgi, dažreiz vispār neveiksmīgi. Bet kopumā krājas pieredze, zināšanas. Man pat grūti izstāstīt cilvēkam, kas ar šo nav saskāries, cik ir forši, kad Tavs projekts tiek kaut kādos apskates portālos un lapas skaitītājs vienkārši uzsprāgst. Tāpat kā šis spēles autors, arī ir gadījies saplānot nepareizi vai netrāpīt savai īstai auditorijai. Un tāpēc man prieks, ka Latvijā parādās cilvēki, kas kaut taisa un mēģina iestartēt. Diemžēl mūsu valstī nav īpaši attīstītas inovācijas un investori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Par kādu zaļgano krāsu iet runa? Es redzu tikai zilus burtus uz pelēka fona: http://warxy.com/ ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Nobanoju tavu IP adresi, lai tu nezagtu manu grafiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Pateicoties šodienas diskusijai arī manu IP? :) This website is temporarily unavailable. Please check back later.Unfortunately there were no suitable nodes available to serve this request. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Nē, http://warxy.com/ jau labu laiku ir down. pat nebiju paspējis apskatīties, kad šī diskusija bija aktuāla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts